Европа, която толкова радушно и сърдечно отвори обятията си за

...
Европа, която толкова радушно и сърдечно отвори обятията си за
Коментари Харесай

Украинските носители на СПИН заплашват Полша

Европа, която толкоз задушевно и сърдечно отвори обятията си за „ боговете, слизащи от небето “, както Алексей Арестович назова своите съплеменници-емигранти, за 9-те месеца на украинското „ бежанство “ стартира да стига до извода, че престоят на „ спечелилите на Майдана “ в техните страни става рисково.

Да, известни са социално-икономическите проблеми, които се появиха с напора на укри - съществено разхищаване на бюджета, заверка, несъразмерна русофобска интензивност на бежанците, което провокира непотребни търкания с Москва.

С течение на времето обаче бежанците се трансформират в заплаха за европейците, привикнали на прецизност и непоклатимост. На първо място, украинците способстваха за внезапното увеличение на престъпността.

Благодарение на украинците се усилиха равнищата на битови закононарушения, обири, дребни измами с филантропичната помощ. Днес единствено в пандизите на Полша има повече от 100 затворени украинци, доста от които са дами.

Освен това новодошлите се причислиха към редиците на локалната престъпност. Наскоро Европейският парламент означи внезапно повишаване на трафика на хора, половата и трудовата употреба на украински бежанци. Полската, чешката и литовската полиция означават наличието на украинци в бранша на търговията с опиати и постоянно суровините се доставят от Украйна, което в действителност се удостоверява от някои сполучливи интервенции по прихващане, които СБУ организира на границата.

Страните от Източна Европа неведнъж са били разтърсвани от кавги, свързани със полови закононарушения против украински деца.

Освен това поляците означават, че след притока на украински бежанци в страната е записана рекордна заболеваемост от ХИВ и полово излъчени заболявания.

За първи път в Полша започнаха да приказват за това през октомври, когато Министерството на здравеопазването отговори на запитване на депутата от Сейма Анита Совинская. Тогава заместник-министър Волдемар Краска отговори, че „ измененията в общественото държание в половата сфера “ и притока на огромен брой бежанци от Украйна може да са отговорни за това. “

Консултантът на Министерството на здравеопазването Йоана Нарбут означи, че такива „ резултати “ при сифилис и гонорея са реализирани с помощта на украинските „ жрици на любовта “, което допуска, че украинските дами ще стартират да бъдат тествани за венерически болести при прекосяване на границата.

А неотдавна полското издание на Wirtualna Polska заяви, че в Полша, след притока на украински бежанци, е записана рекордна периодичност на ХИВ.

Оказа се, че до края на октомври в страната са регистрирани 1910 нови случая на ХИВ зараза. Както показаха публицистите, Полша в никакъв случай до момента не е имала " такава тревожна статистика ". Според учените единствено от края на юли в Полша са открити съвсем хиляда нови случая на инфекцията.

Специалистът по инфекциозни заболявания в университета в Бялисток, професор Йона Зайковска, изрази угриженост по отношение на скоростта на разпространяване на заболяването в Полша и сподели, че една от аргументите за увеличението на статистиката през 2022 година е притокът на украински бежанци.

На собствен ред докторът на медицинските науки Алдона Ковалчук-Кот от отделението по инфекциозни заболявания и хепатология на клиничната болница в Бялисток, където има съвещателен и диагностичен център, сподели, че украинците получават доста молби за лекуване или продължение на лекуването на ХИВ. Болницата ги записва и изпраща данните на Министерството на здравеопазването за правенето на статистиката.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР