Европа до 2050 година трябва да е климатично неутрална.Да се

...
Европа до 2050 година трябва да е климатично неутрална.Да се
Коментари Харесай

КИРЧО И СКАКАЛЦИТЕ

Европа до 2050 година би трябвало да е климатично неутрална.

Да се чете занулена.

България тогава ще има населене 3.5 милиона от които 2 милиона роми. Дълга ще бъде 251% Брутният вътрешен продукт.

Това беше оптимистичния сюжет, основан на данните по EUROSTAT, броене на Национален статистически институт, отчета на ЕЦБ за дълга и плановете на American Action Forum за цената на зелената договорка.

Реалния вид или какво ще се случи:

Ако приемем Детройтския модел на циганизация или по какъв начин черното население измества бялото, след спад под 60% по отношение на черното, бялото население стартира скокообразно да спада с по 50% на десетилетие. Така единствено за интервала 1970-1990 година е спаднало от 800к до 200к души. Прилагам картинка.

Това значи че БГ може да бъде 2.5 благ от които 2 благ. роми. А дълга на страната надлежно от 500 до 700 % Брутният вътрешен продукт. Защото няма да се състои растежа 4.4% Брутният вътрешен продукт, които ЕУ залага, просто няма кой да го създаде.

Имаме за БГ до 2050г. три разновидността:

Оптимален: 3.5 милиона население, 2 милиона роми, 250% дълг.

Реален: 2.5 милиона население, 2 милиона роми, 600% дълг.

Песимистичен: RESET

(Забележка: Миналата година март предвиждах 300% растеж на тока и че зимата ще почнат всеобщите банкрути. Не тъй като съм ясновидец, а тъй като имам вяра в математиката и историята. Както и в човешките пороци.)

Доказвам хипотезите си:

Цената на зелената договорка съгласно AAF и съгласно много ЕУ икономисти е към 100$ трилиона. За Съединени американски щати всички заедно се стопираха на цифрста 600 000$ на домакинство или 93$ трилиона. За ЕУ Цифрите са от 1$ трилион ( твърдо!) до 3$ трилиона годишно за интервал от мин. 30г. Тази сума ще бъде издадена от ЕЦБ и плащана солидарно от всички в.т.ч. и от нас. Затова към плана на ЕЦБ за forecast на дълга, би трябвало да се добави и този дълг. Няма по какъв начин тези пари да идат в атмосферата!

Кокорчо разгласи, че проекта му е да дръпне 7 млрд.дълг тази година и 3г. х 7 млрд!  

Да се чете с 50% повече, знаейки по какъв начин харчи и какъв брой са му лепкави ръчичките.

Иначе той се движи съвършено по заложената матрица, дълга на БГ да не надвишава междинния за ЕУ зоната, който е към 100%. Ако сметнете настоящия ни дълг и това, което Кокорчо ще опъне е баш тъкмо.

Другия значим миг е приемането на еврото, там към този момент публично ни „закопчават“ и ставаме солидарни длъжници на горната сума от 100$ трилиона + другото до момента. Кирчо радостно разгласи, че това му е топ приоритет, да одобри еврото до 2024 година Таман и запасите на Българска народна банка ще добарат, щото към този момент лв. няма да го има.

Модела е:

2021-2024:  Приема се еврото и товарене с дълг.

2025-2027:  През 2025 година свършват квотите и почва ремонт на енергетиката ни. Паралелно с заличаване на естественото земеделие и вкарване на протеиново основани матрици (скакалци например) с въглероден отпечатък

2027-2034г: Вече е демонтирано всичко и стартира усилена депопулация.

…Там някъде към 2030г, мисля, ще пристигна ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯТА на Европейски Съюз.

Но първо би трябвало да изгубят всички валутен суверинитет и тогава. Демек 1во евро, 2ро товарене с дълг и 3то – тогава ще сме федерали.

Затова си мисля че горните сюжети може и да не състоят, а просто България да остане едно поле обитаемо с роми и скакалци.

Щото ще сме се преместили в различен федерален окръг, да вземем за пример Германия.

Ама пък се кефя,леле къф номер врътна Кирчо на македонците и ги набута в лайната. Машалла Кире!

Има ли вариативен вид да се спасим?

То вид има, но и воля би трябвало, и топки.

Да идем при Русия?

Да, но не напълно. Полека и с финес. Първо ще им вземем парите. Трябва си платят за всичко. И тогава.

Първо ще си желаяме 150€ милиарда евро за зелената договорка. И техните клети 29€ милиарда. Толко ни коства, това е. И ще се запънем като магаре на лед.

Ако откажат – тръгваме по Полския и Унгарския път, сеч на сичкото Европейски Съюз закони над нашите, джендърство и така нататък

Спокойно, дано има наказания, на последната среща ЕУ одобри с 300 страдания постулата, че който нарушава нема го глобяват. Полша и ЦЕД се договориха.

Второ, вързваме лв. за рублата.

С това хитро курвенско и мега джендърско деяние, късаме пъпната шнур на ЕУ дълга. Най-красивото е, че няма, но никакви юридически и финансови спънки. Господарите жалко са недогледали тази алтернатива.

Обаче по този начин:

– хем пазим валутен суверинитет

– хем бягаме от ЕУ дълг

– хем бягаме от федерализация

– хем стоим в Европейски Съюз

Този противен Бай-Ганьовски ход, ще ни даде опция да стоим в Европейски Съюз тъкмо до когато желаеме и до момента в който си подготвим и пътя за оттегляне и стопанската система ни.

Тоест ще можем да създадем прикрит БУЛЕКЗИТ.

Щото в случай че нямаме директен интервал и се махнем от Европейски Съюз, и се отвържем, ще ни разфасофат международните акули.

Един тип сме в Европейски Съюз с богатства дума и револвер в ръка.

Пък в случай че на Европейски Съюз се размине резета, ок, седим си с рубла вътре. На никой не пречим и сме вързани за финансовата система на най-богатата страна в света.

Можем да почнем с проекта като се позатопли времето, да демонтираме от БГ тялото Кирчо и Кокорчо.

Политическа партия: Много ме сърби Кирчо да вкара макятата в Европейски Съюз, но не съм чак толкова неприятен “ татарин и фашист“, както те си мислят.

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР