Евродепутатите са на мнение, че не е налице правилно прилагане

...
Евродепутатите са на мнение, че не е налице правилно прилагане
Коментари Харесай

ЕП прие резолюция за допълнителни мерки срещу заобикалянето на са...

Евродепутатите са на мнение, че не е налице вярно използване на ограничаващите ограничения, ориентирани към стратегическо намаляване на съветската стопанска система и опциите за произвеждане и за водене на война, се показва в известие на Екологичен потенциал. Сред посочените случаи на заобикаляне на глобите са опциите за превъзмогване на тавана на цените на петрола, като е даден образец с вноса на петролни артикули " от страни като Индия ".

 

Евродепутатите считат и че елементи, създадени в западни страни, доближават до Русия " през страни като Китай, Турция, Обединените арабски емирства, Казахстан, Киргизстан и Сърбия ". Те са извънредно загрижени от продължаващата търговия със артикули от санкционните описи сред Европейски Съюз и Русия, както и от вероятната продажба от Азербайджан в Европейски Съюз на съветски газ.

 

Европейски Съюз остава един от водещите купувачи на изкопаеми горива от Русия с вноса на газ по тръбопроводи и на полутечен газ, както и с разнообразни изключения от възбраната за импорт на съветски недопечен нефт и петролни артикули, написа в документа. 

 

Евродепутатите упорстват Европейски Съюз да усили и централизира надзора върху използването на глобите, и да създаде способи за следене на случаите на заобикаляне на глобите. Те молят Съюза да увеличи съгласуваното използване на наличните наказания върху износа на съветски нефт, да затвори по-ефективно пазара на Европейски Съюз за съветски изкопаеми горива и да наложи наказания на всички огромни съветски петролни компании, " Газпромбанк ", техните дъщерни сдружения, както и на техните управителни препоръки.

 

В резолюцията се прецизира, че Европейски Съюз би трябвало да работи взаимно със страните от Г-7 за доста намаление на тавана на цените на съветския нефт, за налагане на цялостна възбрана на вноса на съветски газ, както и на вноса на горива и други петролни артикули от страни отвън Европейски Съюз, в случай че тези артикули са създадени с съветски нефт. Екологичен потенциал чака Европейски Съюз да забрани транспорта на съветски нефт и износа на полутечен газ през Европейски Съюз, и да вкара тавани на цените и размера на вноса в Европейски Съюз на съветски и беларуски торове.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР