Евродепутати настояха за законодателни промени в защита на журналисти. Целта

...
Евродепутати настояха за законодателни промени в защита на журналисти. Целта
Коментари Харесай

Евродепутати внасят законови промени за защита за журналисти

Евродепутати настояха за законодателни промени в отбрана на публицисти. Целта е да спрат, целящи да ги накарат да замлъкнат, заяви БНР.
Малтийската евродепутатка Роберта Мецола от Европейската национална партия даде за образец убитата нейна сънародничка Дафне Каруана Галиция. Преди убийството против нея са заведени над 40 каузи, а банковите ѝ сметки са замразени.
 Европарламентът гласоподава фонд за защита на стойност 7,9 милиарда евро Европарламентът гласоподава фонд за защита на стойност 7,9 милиарда евро
Законодателите на Европейски Съюз утвърдиха фонд за защита в размер на 7,9 милиарда евро, който се счита за значима стъпка за подсилване на военното съ...
" Европа които са подложени на пресечен огън и би трябвало да поддържа тези, които търсят истината ", акцентира тя.
Германският евродепутат Тимо Вьолкен от Прогресивния алианс на социалистите и демократите съобщи, че стратегическите каузи против общественото присъединяване са форма на юридически тормоз и корист с правосъдната система. " Тя от ден на ден се употребява от овластени лица и организации. Тяхната цел не е да се завоюват делата. Процедурата е задвижена с единствения претекст да сплаши, изцеди, употребява и завърши психическите запаси на ответника, като крайната цел е да го накара да замлъкне ", счита Вьолкен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР