Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки няма да понесе политически последици

...
Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки няма да понесе политически последици
Коментари Харесай

Джамбазки се размина без партийно наказание след като кара пил

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки няма да понесе политически последствия от държанието си откакто беше заловен от пътна полиция да кара след приложимост на алкохол. Това се разбра от думите на партийния водач и вицепремиер Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия.

Каракачанов сподели, че Джамбазки ще би трябвало да изтърпи административното наказване, което му е наложено, само че добави, че е най-активният български евродепутат и Вътрешна македонска революционна организация ще продължи да разчита на него в Европейския парламент. В отбрана на Джамбазки Каракачанов добави, че не се е възползвал от евродепутатския си статут и се е държал обичайно с служителите на реда.

" Казах му, че ще си носи следствията. Да не кажа всеки, само че значително хора си разрешават сходен разкош да се веселят и се качват на колата, само че като си го направил, ще си носиш последствията. Бях сюрпризиран неприятно, само че на мен ми хареса друго. Проверих какво му е било държанието: нито е употребявал евродепутатските си документи, държал се е обичайно. Ще си понесе наказването и ще му е обеца на ухото ", сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

По-рано министър председателят Бойко Борисов беше споделил, че политическото бъдеще на Джамбазки ще се взема решение от Вътрешна македонска революционна организация, а водачите на " Атака " Волен Сидеров и на нерегистрираната партия " Няма такава страна " Слави Трифонов желаеха Джамбазов да подаде оставка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР