Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев бе официален гост на деветото

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев бе официален гост на деветото
Коментари Харесай

Евродепутатът Владимир Уручев бе официален гост на Международния фолклорен фестивал в с. Антимово

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев бе формален посетител на деветото издание на Международния фолклорен фестивал "Гергьовден " в село Антимово, община Видин, оповестяват от пресцентъра на ГЕРБ.

Тази година на фестивалната сцена демонстрират своето майсторство над 600 реализатори от България, Сърбия и Румъния.

"Това са същински празници на българщината, които демонстрират хубостта и благосъстоянието на нашия фолклор. Пропътувах стотици километри - бях в Златоград, в този момент съм в Антимово, с цел да бъда част от този прелестен празник на багри, звуци и наслада. Честит празник и ви благодаря, че съхранявате и запазвате това благосъстояние ", сподели в своето одобрение към уредниците и участниците във фестивала Владимир Уручев.



В рамките на фестивала се организира конкурс "Мис фестивал " и надиграване, а гостите имаха опция да опитат гозби от локалната кухня. С думи на признателност към Владимир Уручев се обърна ръководителят на антимовското читалище Пламен Станев.

"За поредна година вие сте измежду донорите, с помощта на които традицията на нашия фестивал продължава. Помагате ни и го вършиме от сърце, с обич към българския фолклор и традиции. Благодаря ви ", сподели Пламен Станев.

Участниците във фестивала бяха поздравени от кмета на община Видин Огнян Ценков и регионалния шеф Албена Георгиева. За поредна година измежду донорите, подкрепили провеждането на Международния фолклорен фестивал "Гергьовден " в село Антимово, са националният представител от ГЕРБ-Видин и регионален координатор на партията Владимир Тошев и общинският консултант Десислава Димитрова.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР