Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев разкри пред Novini.bg какви са

...
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев разкри пред Novini.bg какви са
Коментари Харесай

Евродепутат: Западните Балкани принадлежат на Европа

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев разкри пред Novini.bg какви са целите му в третия за него мандат в Европейския парламент.

Той изясни, че също така, което е правил за българите зад границите на отечеството, в този момент ще се занимава с въпросите за вътрешния пазар, за европейската стопанска система, за гарантиране на повече приходи и за интернационалните контракти, които Европейски Съюз подписва с разнообразни елементи на света.
„ 1 милиарда евро повече търговия значи 14 000 нови работни места. Това е извънредно значимо – Европейски Съюз да задава високите условия за пазара на труда “, сподели той.

С българското държавно управление, с министър – ръководителят на България, с Министерство на външните работи и с Лиляна Павлова ние поставихме още веднъж на политическата карта на Европа – Западните Балкани. Тази част от Европа би трябвало да бъде от Европейски Съюз. Там не може да се генерират неустойчивост единствено и проблеми. Ние не желаеме да покажем нещо на политическите елити, а на жителите – страните от Западните Балкани принадлежат на Европа, само че солидарснотта е двупосочна улица. Поставихме въпроса за Западните Балкани, само че страните би трябвало да покажат предпочитание

Ако те злоупотребяват и насаждат съмнение и дискриминация, няма по какъв начин да има бързо европейско развиване. Затова обясняваме, че Европейски Съюз е основан на доверието, на превъзмогването на омразата. Несправедливостите би трябвало да бъде преодоляна с разговор “, сподели Ковачев.

"Никой не желае да вземе нищо ", изрично съобщи той.

Цялото изявление на Андрей Ковачев пред Novini.bg може да чуете по-късно ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР