Евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев много иска през май 2019

...
Евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев много иска през май 2019
Коментари Харесай

Новата дъвка. Горивата като кремвиршите: малко дизел и бензин – много вода

Евродепутатът от ГЕРБ Емил Радев доста желае през май 2019 да бъде определен още веднъж в европарламента. Щото кой не желае. Заплата от 7 000 евро, в допълнение кинти за екип, офиси, проекти… Прибавете командировките и завистта на близките. Мечта.
Всички тия благини би трябвало да се заслужат. И Радев почва да каканиже. Ще стартираме да ревизираме какви горива се продават на жителите. В някои бензиностанции има проблеми. 300 000 литра некачествено гориво е намерено у нас през предходната година. Много хора ни сезираха за казуса с горивата. Всеки от нас се е сблъсквал с нискокачествено гориво. Искаме да отстраняваме двойните стандарти. Клише след факсимиле, илюзия след илюзия.

Тук става забавно. Радев по тв приемника: Вкарахме пилотен план за 3 млн. евро, с цел да се създадат нужните инспекции на горивото от танкера до колонката. Да се вкарва всичко в интернет, по този начин, че хората да виждат къде и по какъв начин са горивата с неприятно качество. 3 млн евро е прилична сума, може да въодушеви всеки.

Радев подценява българина. Лафовете и обещанията му са следващото мърморене и преливане от пусто в празно. Темата с шоколадите избледня. " Скандалите " с палмовото масло, сиренето-менте и кремвиршите с усет на месо - също. Ред е на дъвката с горивата.

Заловените 300 000 л некачествено гориво не са даже капка в морето. Годишно в България се продава към 3 млн тона – 300 млрд литра.

ГЕРБ ръководи към този момент 10 години, само че чак в този момент Радев се сетил, че нещо куца с качеството на горива. Куцало и с контрола. Ами нали вие сте на власт, бе, Емиле, що се правиш на ударен за контролните органи. Вашите министри и премирът Борисов командват тези органи.

Моторните транспортни средства в България са към 4 млн. Това значи 4 млн водачи, които страдат от 10-годишното безхаберие на властта. Умишлено безхоберие. Лошото качество на горивата значи милиарди левове дадени за провокирани от мафията поправки. От мафията, тъй като далаверите с горива, контрабанден нефт и цените е дело на мафията, проникнала във всички етажи на ръководството.

Достачъно е да се напомни, че Лукойл от години не регистрира облаги при милиарди левове доходи. 10 години никой не проверява тази тайнственост. И предходни държавни управления не са посягали към тази загадка. А тя е обществена.

Над всичко това е обтегнат най-големият и зорко защитаван чадър – този на корупцията.

Един ден балъците ще се усетят.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР