Евродепутатът от ДПС/Обнови Европа Елена Йончева се срещна с двамата

...
Евродепутатът от ДПС/Обнови Европа Елена Йончева се срещна с двамата
Коментари Харесай

Елена Йончева се срещна с двамата българи от кораба Galaxy Leader

Евродепутатът от ДПС/„ Обнови Европа ” Елена Йончева се срещна с двамата българи от Galaxy Leader в Йемен. Срещата се е състояла отвън кораба, в помещение, определено от хутите с оглед на сигурността, изясни самата тя, съобщи Нова тв.

„ С нас беше и Абдулила Хаджер, консултант по външнополитическите въпроси на президента. Той ни увери, че причините и апелите за разрешаване на обстановката, които акцентирах, се чуват, одобряват се съществено и се обмисля скорошно освобождение ”, обясни Йончева.

Йончева е в Йемен, за да види капитана и старши помощник-капитана на кораба Galaxy Leader Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които от ноември предходната година са при хутите. Днес се навършват тъкмо 10 месеца от този момент.

„ Опитах се да вдъхна вяра на Любомир и Данаил, като им споделих, че въпреки към момента да не са се прибрали в България, България съумя да пристигна при тях. Роднините ме помолиха да ги прегърна от тяхно име. Няма по какъв начин да скрия думите им, че са обезверени и се усещат забравени. Това личеше и по прочувствената им реакция. Уверих ги, че върша всичко допустимо да се прибера вкъщи, дружно с тях ”, показа още тя.

Четете още по тематиката
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР