Евродепутатът от БСП/ПЕС Иво Христов коментира в профила си в

...
Евродепутатът от БСП/ПЕС Иво Христов коментира в профила си в
Коментари Харесай

Иво Христов за правителството на Слави: ДПС предлага на БСП да подкрепи кабинет на сараите - това е покана за екзекуция

Евродепутатът от БСП/ПЕС Иво Христов разяснява в профила си в обществената мрежа Facebook сагата с препоръчаното държавно управление от "Има подобен народ ". По думите му проектокабинетът е кабинет на сараите и поканата Българска социалистическа партия да го поддържа в действителност е покана за екзекуция. Ето какво написа още евродепутатът от БСП/ПЕС:
Движение за права и свободи предлага на Българска социалистическа партия да поддържа кабинет на сараите, който самата Движение за права и свободи не поддържа намерено. Това е покана за екзекуция.
Ако Българска социалистическа партия одобри, ще поеме отговорност за непознати грехове, тези на ГЕРБ и Движение за права и свободи (създателите и келепирджиите на корупционния модел) и изцяло ще загуби политическата си меродавност.
Това е неприемливо.
Кабинетът, в случай че изобщо се състои, би трябвало да разчита на гласовете на своите очевидни и подмолни основатели. За да е ясна отговорността. Българска социалистическа партия не е измежду тях и няма място измежду тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР