Евродепутатът Николай Бареков скочи на Нова телевизия и представяната от

...
Евродепутатът Николай Бареков скочи на Нова телевизия и представяната от
Коментари Харесай

Бареков скочи на Нова тв заради „Дървото на живота”

Евродепутатът Николай Бареков скочи на Нова телевизия и представяната от нея за българска продукция " Дървото на живота ". Той остро подлага на критика медията, която излъчва сериала, създаден от банкрутиралата ТВ7.

Ето какво тъкмо сподели евродепутатът в обществената мрежа:

" Нова телевизия помен прави с непозната пита. Подкрепяли българското кино? Със сериала, създаден от " банкрутиралата " към този момент ТВ7. Сега потегля едно към едно по Нова с рекламния клип, че " Нова поддържа българското кино ". Излъчен за първи път на 3 март 2013 година в праймтайма на малкия екран, която управлявах по това време. (Като изпълнителен шеф дълго се колебах дали да го поддържа, въпреки всичко това е може би най-скъпият актуален сериал в БГ киното, сниман в ера и с първокласни артисти. Който схваща от кино знае. Дори бях поканил в екипа си за художествено оценяване на пилотния епизод " изтъкнати кинокритици " като госпожа Люба Кулезич, а оценките бяха нееднозначни. Но пък какъв напън пристигна " от горната страна "...)

Още си вардя първия диск на сериала с топло и разтрогващо посвещение от продуцента Евтим Милошев. Да не приказваме някой други негови " скъпи " на сърцето му другари несъмнено какви топли мемоари пазят от него. С парите, дадени от ТВ7, по какъв начин Нова Тв поддържа българските филми? Цинизъм. От пет години съм отвън малките екрани, само че запитвам: КАК И КОЙ Е ПРОДАЛ ПРАВАТА НА ТОЗИ МНОГОМИЛИОНЕН ПРОДУКТ НА Народоосвободителна въстаническа армия И НА КАКВА ЦЕНА? ДАЛИ ПАРИТЕ СА ОТИШЛИ ЗА ПОГАСЯВАНЕТО НА ДЪЛГОВЕТЕ НА ТВ7 ИЛИ В НЕЧИЙ ДЪЛБОК ДЖОБ? Как изобщо са уредени авторските права, за които съм сигурен, че оставих в патримониума на ТВ7. Сериалът се излъчи до 8 декември 2013, аз напуснах месец по-рано малкия екран, а тя банкрутира една година по-късно - чак през есента на 2014 година. И още нещо. Сатанизирането на ТВ7 очевидно е било подмолен проект за цялостното и всеобхватно завземане на медиите и по-специално на " огромните " малките екрани от един подмолен властови кръг. "

тагове николай бареков дървото на живота нова телевизия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР