Евродепутатът Ангел Джамбазки съобщи, че в правната комисия в европарламента

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки съобщи, че в правната комисия в европарламента
Коментари Харесай

Джамбазки: ЕК заменя майка с лицето, родило детето

Евродепутатът Ангел Джамбазки заяви, че в правната комисия в европарламента се гласоподава следващата агитация, съгласно която отпада думата " майка ".

" EК с следващата джендър агитация -отрича се от приложимост на думата " майка “, заяви Джамбазки.

,,Гласувах уверено срещу мнението на правната комисия в Европейския парламент, в което се поддържат текстове, препоръчани от Европейската комисия, където е отстранена думата " майка ", вместо това се употребява " лицето, родило детето ", разяснява Джамбазки.

Той съобщи, че продължава да се постанова диктатурата на безполовите, на това да назоваваме родителите с " Родител 1 " и " Родител 2 " и добави, че това би трябвало да спре, тъй като половете са биологични, а родителите са майка и татко.

,,Категорично не одобрявам и прокарването на еднополовите бракове под претекст, че се пазят правата на децата по този метод. Не, по този начин се подменя правния ред на страните членки, които не признават бракове на еднополови двойки. Затова, с сътрудници внесохме искане страните членки да имат свободата да не ползват този правилник. Нашата Конституция е ясна по този въпрос. Бракът е заветен съюз сред мъж и жена!``, сподели евродепутатът.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР