Еврейски организации се възмутиха от опита за прослава на национал-социалистическата

...
Еврейски организации се възмутиха от опита за прослава на национал-социалистическата
Коментари Харесай

Един некролог разкри: Защо подкрепящите МОЧА и Путин у нас, подкр...

Еврейски организации се възмутиха от опита за възхвала на национал-социалистическата идеология и нейните водачи, предизвикали невъобразими по мащаб несгоди на човечеството. Според Организация на евреите в България " Шалом " и Централния израилтянски нравствен съвет въпросните некролози не са просто закононарушение, а и засегнатост към всички тези български жители, които в годините, а и през днешния ден изрично показват своята позиция против расизма и антисемитизма.

 

За случилото се е сезирана прокуратурата.

 

Същият ден по бТВ бе излъчено изявление с Ваня Григорова, общински консултант в София от листата на Българска социалистическа партия и коалиция. Григорова с революционен възторг атакува ПП-ДБ, около тях и всички останали, които поддържат преместването на паметника на руската войска, станал известен като МОЧА. Стана ясно, че точно казусът с МОЧА е отказал „ алените “ общинари да откажат да поддържат избирането на ръководител на Общинския съвет.

 

Пловдивски бесепар отбрани пред тв камери и микрофони паметника на Альоша в града, тъй като той изразявал респект към българите, взели участие във войната против хитлеровите войски в края на Втората международна война. Около 20 000 били българските жертви. Ами дано на мястото на руския солдат се издигне монумент на българите, паднали през войните за Отечеството тогава. Защо ще славим нашите татковци и предци посредством червеноармеец въпреки това и войска?

 

Корнелия Нинова неведнъж изрази категоричния митинг на Българска социалистическа партия против посягането на паметниците, свързани с Червената войска, окупирала България на 5 септември 1944 година Но не осъди лепенето на фотоси на Хитлер.

 

Нито дума във връзка провокацията с Хитлер не отронва и водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов – другояче гръмък и подготвен да поддържа ПП-ДБ в Столична община, в случай че върнат МОЧА…

Голям писък се надигна от средите на същите партийно персони поради сваления бюст на граф Игнатиев във Варна. Той бил спасителят на България и прочие дивотии. Вече и децата знаят – това е доста значимо, - че този „ чичко “ е защитавал постоянно и само единствено ползите на Русия, само че в никакъв случай на българите, в това число на Васил Левски, когато е наказан на гибел от османски съд.

Затова няма по какъв начин подобно неглижиране на акта в възхвала на фюрера да не направи усещане. Мълчанието на проруските глашатаи ни припомня и за нещо друго, протичащо се в обичаната им крепост - Кремъл.

 

По мотив заминаването на съветския политически деятел от обкръжението на президента Елцин Анатолий Чубайс в Израел Владимир Путин декларира пред публицисти: „ Той към този момент не е Анатолий Чубайс, а някакъв си Моше Израелевич… “

Подигравката е колкото явна, толкоз и неуместна.

 

Дали Путин е антисемит? Преценете сами. На въпрос, по какъв начин е допустимо Украйна, съгласно него да е нацистка страна и да е ръководена от нацист като Володимир Зеленски, който е евреин, съветският президент нервно дава отговор: „ Той е срам за еврейския народ “. След което добавя: „ Западните куратори сложиха евреин отпред на Украйна, с цел да прикрият неонацизма в тази страна “. Неонацизъм в страна, от която 8 милиона украинци са починали в битката против хитлеризма?

 

Руският външен министър Лавров няколко пъти направи остри антиеврейски изявления, които провокираха бурна реакция в Тел Авив и измежду евреите по света. Първо съобщи, че Хитлер е имал еврейска кръв, а по-късно разгласи Израел за неприятелска на Русия страна, тъй като поддържа украинците.

 

Да не забравяме също, че дни слез терористичното нахлуване на Хамас на територията на Израел и осъществените безчинства, делегация на организацията отпред с един от водачите – Абу Марзук бе на посещаване в Москва, където бе посрещната задушевно на най-високо равнище.

 

И ето ви двуличие в цялостния му искра на роден терен: ронещите крокодилски сълзи за руските монументи и „ воюващи “ против някакъв фиктивен от тях нацизъм в България, не осъдиха акта на агитация на баш нациста Хилер в софийската синагога!

 

Такива са си те – патриоти и интернационалисти, живеещи и говорещи по заповед на Щуката в Кремъл.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР