Еврейски организации и студенти от Харвард приветстват оставката на бившия

...
Еврейски организации и студенти от Харвард приветстват оставката на бившия
Коментари Харесай

Известни еврейски групи, студенти реагират на оставката на Клаудин Гей: „трябваше да се случи по-рано“

Еврейски организации и студенти от Харвард приветстват оставката на някогашния президент на Харвард Клодин Гей във вторник след възходящите обвинявания в плагиатство и неправилното й отношение към антисемитизма в кампуса.

Алиансът на еврейските ученици на Харвард, който съставлява хиляди някогашни еврейски студенти, съобщи, че оставката на Гей завършва „ една злополучна глава “ в съвсем 400-годишната история на влиятелното учебно заведение Ivy League.

„ В своите многократни провали да осъди апелите за цялостно и цялостно заличаване на евреите, Клодин Гей безмълвно насърчи тези, които се стремят да популяризират ненавист в Харвард, където доста евреи към този момент не се усещат в сигурност да учат, да се разпознават и да вземат участие пълноценно в Харвард общественост “, сподели представителят Рони Брун в изказване.

Брун сподели, че организацията се надява идващият президент да предприеме „ решителни дейности “ за битка с антисемитизма в кампуса, с цел да върне Харвард „ към неговите корени като световноизве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР