Евреин почина в Калифорния след сблъсък по време на протести

...
Евреин почина в Калифорния след сблъсък по време на протести
Коментари Харесай

Убиха евреин на протест в САЩ срещу войната между Израел и Хамас

Евреин умря в Калифорния след конфликт по време на митинги против войната сред Израел и " Хамас ", съобщи Асошиейтед прес.
69-годишният Пол Кеслер е умрял в болница през вчерашния ден, ден откакто е бил блъснат по време на произраелски и пропалестински демонстрации на кръстовище в Таузънд Оукс, северозападно от Лос Анджелис, оповестиха управляващите.
Свидетели настояват, че Кеслер е взел участие във " физическа битка " с един или повече контрапротестиращи, паднал е и е блъснал главата си в земята, се споделя в изказване на шерифа на окръг Вентура. Но аутопсията, осъществена през вчерашния ден, сподели, че Кеслър е умрял от удар в главата, нанесен с тъп предмет, и че става дума за ликвидиране, оповестиха от канцеларията на локалния шериф. Разследващите случая не изключват опцията да става дума за закононарушение от ненавист.
Засега не са осъществени арести и други детайлности за случая не бяха обявени.
Равинът Ноа Фаркас, ръководител на Еврейската федерация на Лос Анджелис и покрайнините му, съобщи, че организацията чула изказвания, че Кеслер е бил ударен в главата от мегафон, държан от пропалестински стачкуващ, съобщи Българска телеграфна агенция. 
Местното посланичество на Съвета за американско-ислямски връзки пък разгласява изказване, в което назова гибелта на Кеслер " трагична и шокираща загуба ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР