EVN Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички

...
EVN Топлофикация започва поетапно подаване на топлинна енергия за всички
Коментари Харесай

На 7 ноември 2023 г. EVN Топлофикация стартира отоплителния сезон в Пловдив

EVN Топлофикация стартира поетапно подаване на топлинна сила за всички свои битови и икономически клиенти считано от 7 ноември 2023 година С оглед на понижаването на температурите и за обезпечаване комфорта на своите клиенти, сдружението афишира началото на отоплителен сезон 2023/24 година Компанията към този момент стартира подаването на топлинна сила към някои здания в Пловдив, които бяха декларирали това преди формалното начало на сезона.

Пускането на отоплението ще се реализира поетапно в следния ред, съгласуван с нормативната уредба:

-детски и здравни заведения
-училища и други образователни заведения
-обществени и икономически здания
-жилищни здания

За качествено стартиране на отоплението е належащо регулиращите вентили на радиаторите да бъдат отворени на най-много. Това ще разреши дейно обезвъздушаване на отоплителните тела и по-качествено отопление, а едвам по-късно може да стартира контролиране степента на загряване.

В случай че през идващите дни температурите се покачат, абонатни станции ще се изключат автоматизирано. Това е допустимо с помощта на конфигурираните температурни сензори.

EVN Топлофикация припомня, че централното топлоснабдяване е измежду най-екологичните, удобни и безвредни способи за отопление.

EVN Топлофикация
денонощен телефон 0700 1 7898

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР