Евгения и Николай Баневи не са се крили. Семейството с

...
Евгения и Николай Баневи не са се крили. Семейството с
Коментари Харесай

Баневи: Нито сме се крили, нито имаме имение в Ница

" Евгения и Николай Баневи не са се крили. Семейството с трите деца напълно легално е било на път за София, защото дребните са във почивка и са желали да я прекарат в България "
 А дали карцерът на Баневи не бе осъществен след приключването на всички давностни периоди?  Френският съд ще реши дали да екстрадира семейство Баневи  Кои са фамилия Баневи  Николай Банев и брачната половинка му Евгения са задържани във Франция (обновена)
Това се показва в позиция на фамилията, публикувана от организация " Фокус ". Позицията е предизвикана от  " метода, по който е бил отразен карцерът на Евгения и Николай Баневи ".

" Семейството не има „ имение ” в Ница. От есента е наета къща за трите по-малки деца да стартират да учат във Франция. " - настояват Баневи.

" Пита се за какво е било належащо зрелищно да ги арестуват във Франция, откакто единствено след два часа това е можело да стане в София? Самолетните билети го потвърждават. След ареста на родителите им, децата – най-голямата на 13 години, а двамата близнаци - на 9, остават безпризорни на летището съвсем без пари. Защо е било нужно такова грубо отношение към децата? Децата са към този момент 3 дни без контрол в къщата, където са успяли да се върнат. Защо е належащо всичко това да се случва пред очите на децата и въобще с тях? В Европейския съюз се демонстрира човечност към всяко живо създание, а три деца са изоставени на улицата, безпомощни да се оправят със обстановката? " - пише в позицията.

От прессъобщението излиза наяве още, че " възражения по обвиняванията на Специализираната прокуратура ще бъдат импортирани от юристите на фамилията. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР