Евгений Пригожин, близък съюзник на руския президент Владимир Путин, заяви

...
Евгений Пригожин, близък съюзник на руския президент Владимир Путин, заяви
Коментари Харесай

Частната армия на Пригожин публикува екзекуция с чук

Евгений Пригожин, непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин, съобщи през днешния ден, че някогашният наемник, който беше сниман да бъде екзекутиран с удар с чук по главата, откакто смени страната си във войната в Украйна, е изменник.

Пригожин, съветски предприемач, основал частната военна формация " Вагнер ", реагира на неизпитан видеозапис, публикуван в Телеграм, на който се вижда по какъв начин мъж, разпознат като някогашен наемник на " Вагнер " е екзекутиран, откакто признава, че през септември е сменил страната, с цел да се " бори против руснаците ".

На фрагментите се вижда по какъв начин мъжът, чието име е Евгени Нужин, на 55 години, е с глава, залепена с тиксо за тухлена стена. Той описа, че е бил похитен в Киев на 11 октомври и се е озовал в едно мазе.

" Удариха ме по главата, изгубих схващане и се озовах в това мазе ", сподели той. " Казаха ми, че ще бъда съден ". Докато споделя тези думи, неидентифициран мъж, който се разхожда в бойно облекло зад Нужин, удря с чук в профил главата и врата му.

На видеото се вижда по какъв начин Нужин се свлича на земята, а неидентифицираният мъж нанася още един удар с чука в главата му.

Ройтерс не можа да ревизира незабавно видеото, което се появи в телеграмния канал " Сива зона " - един от няколкото, които съгласно съветските медии са свързани с групата " Вагнер ". Видеото е оповестено под заглавие " Чукът на отмъщението ".

Помолен да разяснява видеото с изтезанието, Пригожин съобщи, че видеото би трябвало да се назовава " Куче получава кучешка гибел ".

" Нужин съобщи своя народ, съобщи своите приятели умишлено ", съобщи Пригожин, който е глобен от Съединени американски щати и Европейския съюз за ролята си във Вагнер. " Нужин беше изменник ".

Пригожин удостовери едвам през септември, че е основал " Вагнер Груп " през 2014 година Това е първото обществено самопризнание за връзка, която той преди този момент отхвърляше и съдеше публицисти за отразяване.

Групата " Вагнер ", в началото формирана от ветерани от съветските въоръжени сили, се е сражавала в Либия, Сирия, Централноафриканската република, Мали и Украйна, наред с други страни.

Пригожин е показан във видеоклип, оповестен през септември, в който набира наказани в съветски затвор за войната, като ги предизвестява, че спорът е сложен, и дефинира правила за държанието им. В спомагателни мнения по отношение на видеото с изтезанието през днешния ден Пригожин насочи предизвестие и към други членове на съветското общество, които дефинира като предатели.

" Не забравяйте, че има освен предатели, които захвърлят автоматите си и минават на страната на врага ", сподели той.

" Някои предатели се крият в кабинетите си и не мислят за личния си народ. Някои от тях употребяват личните си служебни самолети, с цел да летят до тези страни, които към този момент ни наподобяват неутрални. Те отлитат, с цел да не вземат участие в днешните проблеми. Те също са предатели ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР