Евгени Минчев e Плашилото в „Маскирания певец“. Уликите в последното

...
Евгени Минчев e Плашилото в „Маскирания певец“. Уликите в последното
Коментари Харесай

Евгени Минчев се крие в Плашилото? - slava.bg

Евгени Минчев e Плашилото в „ Маскирания артист “. Уликите в последното шоу издадоха Лорда. В късото видео преди осъществяването на Плашилото той се вози в трамвай. А част от фрагментите са снимани в хранилище. Евгени Минчев е най-известният машинист в България. Преди да стане известен, той кара... трамвай.

Oт визитката на Плашилото още стана ясно, че той обича реда и дисциплината. Това подухва на мисълта, че участникът зад маската е боен. Или е тясно обвързван с тази специалност. Малко хора знаят, само че Минчев е ученик на Военно учебно заведение. Напуска го малко преди да приключи.

Друга от значимите улики, които издават Лорда, е, че е кралицата на нощна София и в никакъв случай не спи. Всеизвестен факт е, че Минчев не пропуща светско празненство. И купонясва до ранни зори. На въпрос на журито дали е роден в столицата, Плашилото сподели „ не “ с решителност. Това още повече издава Минчев. Лордът е родом в Пазарджик, само че това също не е понятно за необятната публика, написа "България Днес ".

Евгени има голям музикален гений, който към този момент развива. Само за няколко месеца той записа две песни, които се въртят по всички радиа. Това е една от аргументите да се съгласи да влезе в шоуто. С изявите си той ще събере още повече почитатели и почитатели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР