Евгени и Валерия се превърнаха в една от най-обсъжданите двойки

...
Евгени и Валерия се превърнаха в една от най-обсъжданите двойки
Коментари Харесай

Няма да ги бъде с Валерия: Близки до Ергенът Евгени

Евгени и Валерия се трансфораха в една от най-обсъжданите двойки след финала на " Ергенът " неотдавна. И в случай че не друго, то най-малко в този момент двамата могат умерено да си се разхождат, хванати за ръка, а не да се крият като възпитаници по мотели и квартири.

Да, към този момент го вършат, единствено че докога ще продължи тази тяхна идилия, към този момент започнаха да се питат и в обществените мрежи, където интензивно наблюдават развоя на връзките им. Евгени и Валерия живеят дружно, само че като че това напълно не е задоволително, с цел да бъдат същинско семейство.

Оказа се, че първите искри сред влюбените освен са почнали да прехвърчат рано-рано, само че и не давали гаранция да се задържат дълго един до различен.

Причината, съгласно осведомени, била Валерия, която сграбчила успеха и сърцето на Евгени, само че оставила своето на кучетата, за които се грижи. Откакто са дружно, само Евгени правел взаимни отстъпки в връзките им, като дори склонил четириногите в банята си.

" За всички до Евгени стана ясно, че същински влюбеният е той, не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и цялостна фанатичка, що се касае до правилата и метода й на живот. Застави го да живее с кучета, принуди го да яде вегански храни, командва го непрекъснато ", разкриват близки до най-желания тв ерген, написа kliuki.bg

 undefined

Първите им кавги са факт, а Евгени към този момент не наподобява толкова щастлив, колкото го показваха в имението, и навярно все по-често се пита дали в действителност това е дамата за него ", разкриват още осведомени. Те са уверени, че двамата няма да ги бъде дълго, без значение дали той ще се връща към Елена, или ще търси нова обич в друга жена.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР