Eвгени Генчев и Валерия Георгиева бяха забелязани на място, което

...
Eвгени Генчев и Валерия Георгиева бяха забелязани на място, което
Коментари Харесай

Евгени Генчев и Валерия излъгаха феновете си!

Eвгени Генчев и Валерия Георгиева бяха видяни на място, което никой не предполагаше, че биха отишли

Дали, с цел да се слеят с тълпата или да не изтърван нишката на славата, която гонят като гневни, само че двамата се появиха в чалготека в Студентския град.

Къде отидоха огромните им искания за просвета и за тънко отношение към живота, питат се тези техни почитатели, уверени, че пианиста и кучкарката са от друга, по-висока класа хора.

Да, но не, двамата се забавляваха на чалга и то на песните на мазния Меди

Нищо не попречи на шикозно облечената Валерия да се друса на кючеците, до момента в който музиканта се оказа по-практичен в облеклото. Той се бе „ барнал “ в бяла тениска и дънки, подобаващ за този таргет музика и заведение.

Рошавият пианист даже седна на пианото и зарадва подпийналите фенове на чалгата. Но пък грубо огорчи по-интелигентните си почитатели, които не долюбват този вид музика.

Дали обаче двамата живеят дружно, няма безапелационни доказателства за това. Според слуховете те ту са в богаташкия дом на родителите на Евгени в Пловдив, ту живеят под един покрив в столицата.

Фактът обаче, че Евгени и Валерия пристигнаха диаметрално облечени за чалготеката приказва, че двамата май не са дружно.

А и съгласно клюките Евгени дефинитивно се прибрал да живее при родителите си, които към този момент не одобрявали избора му за Вал. Пък и слуховете, че предходната година стягат женитба се оказаха ялови.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР