Евентуалното опрощаване на над един милион и половина лева дължими

...
Евентуалното опрощаване на над един милион и половина лева дължими
Коментари Харесай

Ще бъдат ли опростени дължимите наеми за общински жилища в Пловдив?

Евентуалното опрощаване на над един милион и половина лв. дължими наеми за общински жилища в квартал „ Столипиново “ и „ Шекер махала “ нажежи пристрастеностите в Пловдив. От Вътрешна македонска революционна организация дефинираха желанието като избирателен популизъм. Впоследствие от община Пловдив опровергаха появилите се в някои уеб сайтове изказвания за опрощаване на сумата и оповестиха, че ще си търсят парите от длъжниците.

Пловдив

Натрупаните задълженията са за над три милиона и половина лв.. Обитателите на общински жилища на улица „ Сокол “ обясниха, че заплащат,когато могат.
Ангел Колев: Имах задължения насъбрани, обаче направих разсрочено възнаграждение. Плащам по 115 лв. на месец.

Милка Рангелова: Редовно не мога да заплащам, един месец заплащам, два месеца не мога да заплащам, безработна съм, мъжът ми изкарва два-три лв. дневно.
От общината опровергаха изказванията, че са поискали опрощаване на задълженията, поради огромните загуби насъбрани през годините.
Ангелина Топчиева- основен секретар на община Пловдив: Нямаме виждане да отписваме такива отговорности. Редно е общината като един добър собственик да търси всичките тези несъбрани вземания.
Кметът на регион „ Южен “ и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив Борислав Инчев обаче разгласи, че даже разискването на сходна концепция е неприемливо.
Борислав Инчев- ръководител на ВМРО- Пловдив: Всички би трябвало да са равни пред закона. Когато обаче в изборна година на най-малко два типа избори някой се пробва по сходен метод да натрупа благосклонности, а за какво не и някакви по-други мераци да има, това няма по какъв начин да бъде позволено.
Според общинския консултант Айри Мурад задълженията би трябвало да бъдат опростени поради недобрите условия на живот в общинските жилища. Той добави, че самичък щял да внесе предлагането.

От Вътрешна македонска революционна организация обявиха, че в случай че има такова предложение и то бъде признато, ще го апелират в съда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР