Евентуалното изпращане на танкове Leclerc от Париж за Киев би

...
Евентуалното изпращане на танкове Leclerc от Париж за Киев би
Коментари Харесай

Бившият шеф на френското военно разузнаване заяви, че изпращането на танкове Leclerc в Киев ще бъде точката, от която няма връщане

Евентуалното изпращане на танкове Leclerc от Париж за Киев би се трансформирало в точка на невъзвратност и би отслабило френската войска. Това съобщи на 30 януари някогашният началник на военното разузнаване на Франция (DRM) военачалник Кристоф Гомар в изявление за Valeurs Actuelles, оповестява организация REGNUM.

„ Като изпратим танкове Leclerc в Украйна, ние ще обезоръжим френската войска. Това би било точката, от която няма връщане “, сподели Гомар.

В отговор на въпрос на публицист дали Франция би трябвало да достави танкове Leclerc на Украйна, Гомар сподели: „ Мисля, че не. Изпращайки танкове Leclerc в Украйна, ние ще обезоръжим френската войска. Това би била точката, от която няма връщане обратно. Къде ще спрем? От какво ще би трябвало да се откажем по-късно?

Той добави, че е съвсем невероятно тези танкове да бъдат изпратени просто по този начин, защото френската войска разполага единствено с 220 екземпляра, някои от които са ситуирани в Румъния, а други се модернизират. Освен това танкове Leclerc, сподели той, не се създават от 2008 година

По-рано вестник Le Monde писа, че френските военни кръгове считат, че доставката на танкове Leclerc за Киев е „ колкото мощно, толкоз и нежно “ решение.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР