Евелин Банев - Брендо се оказа в много сложна ситуация

...
Евелин Банев - Брендо се оказа в много сложна ситуация
Коментари Харесай

Брендо заклещен в Украйна, пращат го на фронта

Евелин Банев - Брендо се оказа в доста комплицирана обстановка - той към момента е в Украйна, където бе арестуван предходната година от локалната полиция и след това освободен. Според негови близки, ъндърграунд босът се укрива в селска къща и няма по какъв начин да излезе от страната. Нещо повече - поради войната, той може да бъде мобилизиран.

Кокаиновият крал е наказан на общо 36 години затвор за наркотрафик и пране на пари по три разнообразни каузи в Италия, Румъния и България. След търсене на Интерпол той беше арестуван през септември предходната година в Киев, само че беше освободен от локалните управляващи.

Причина за развиването на нещата се оказа фактът, че Брендо е станал украински жител, а съгласно локалното законодателство това не разрешава той да бъде екстрадиран, написа " Блиц ".

Придобитото украинско поданство отвори спомагателен проблем след започване на военните дейности в Украйна - дали Банев предстои на наложителната готовност. Оказва се, че не е мобилизиран, само че не е напуснал Украйна, макар че има най-малко четири легални паспорта, издадени от разнообразни страни, разясниха осведомени.

Евелин Банев останал в Украйна, с цел да помогне на собствен другар да си уреди и той по същата скица украински документи, само че почнали бомбардировките и той изпадна в неспособност да напусне Украйна, каквото желание имал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР