Евелин Банев – Брендо е поискал да излежи и трите

...
Евелин Банев – Брендо е поискал да излежи и трите
Коментари Харесай

Брендо настоява да излежи и трите си присъди в България, а не в Италия или Румъния

Евелин Банев – Брендо е изискал да излежи и трите си присъди у нас, оповестиха от Софийския градски съд. Две от присъдите са издадени от Румъния и Италия.

В Софийски градски съд е формирано произвеждане по молба на Брендо с искане тези присъди да признати и приети у нас. Той е приложил и копия от самите присъди.

У нас Брендо има присъда от 6 години отнемане от независимост при непоколебим режим на изтърпяване. Той не е бил открит на територията на страната и е разгласен за търсене.

Брендо беше арестуван в Украйна, като локалните правосъдни управляващи са постановили краткотрайно задържане под стража за период то 20 дни. От българска страна е изпратено искане за екстрадиция.

От Софийски градски съд показват, че макар предоставените копия от присъдите, все още българската прокуратура не е получила публични документи от италианска и румънска страна.

Искането на Брендо да излежи присъдите си у нас на този стадий се дефинира като неприемливо. От съда показват, че Брендо може да насочи същото искане още веднъж откакто бъде екстрадиран на територията на България или на тази на Румъния, където също е търсен за есктрадиция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР