Евегний КъневПовод за тези размисли ми даде един сутрешен блок,

...
Евегний КъневПовод за тези размисли ми даде един сутрешен блок,
Коментари Харесай

За мислещия човек вече стана ясно кой КОЙ Е в политиката

Евегний Кънев

Повод за тези размишления ми даде един утринен блок, където отчетливо личаха лицата с “мисия ” да изкарат всички политици маскари.

Политическата разноцветност в Народното събрание е отражение на пъстротата в националните медии, които се усещат длъжни да дават думата на всевъзможни отзиви. Идеята е не феновете да схванат истината за нещата, а да чуят някой с техния мирогледен стандарт.

Този тип “плурализъм ” без обикновена когнитивна цедилка работи точно против демокрацията - тъй като вкарва в Народното събрание всевъзможни престъпни ползи, разчитащи за избора си - с изключение на на “мотивирани ” - на комплицирани или побъркани гласоподаватели. Които към момента не са се отказали да гласоподават.

Та в този утринен блок, само индивидът с название “банкера ” сподели истината - че тези политически разбори са безсмислени, до момента в който не се разбере, че става дума за отбраната на ползите на едни условно 20 семейства (известни като “задкулисието ”.)

И за мислещия човек излиза наяве кой кой е в политиката, която е разграничена сякаш на четири, само че действително на два лагера съгласно ползите, които пазят:

В първия лагер:
1. ГЕРБ и Движение за права и свободи са партиите на 20-те семейства с произход от Българска комунистическа партия и Държавна сигурност и Русия зад тила им. Те са тези, които управляват политическия развой у нас.

Възраждане и Има Такъв Народ са техни инженерни планове, с цел да управляват опозиционния против тях избор, като по този начин убиха митингите.

2. Българска социалистическа партия съставляват русофилския и соц избор, осигуряващ потребния за Русия звук в медиите, който масирано беше прелят към Възраждане, с цел да е под контрола на 20 те семейства.
3. Президентът, който вегитира върху патриотичния, левия и русофилски избор, с цел да прокарва ползите на 20 те семейства, което обществено се бърка като негово доближаване с ГЕРБ/ДПС. Последният образец е безумното решение за прекъсване на 17 вносни артикули от Украйна, с цел да пласират земеделските латифундисти (преди подкрепяни от ГЕРБ-ДПС) своите свръхзапаси от некадърна далавера на наш тил. (За несъгласните ще кажа, че Румъния - с максимален импорт на украинско зърно не го забрани, а експортира своето скъпо зърно и купи евтиното украинско, поради и което са с най-ниска инфлация в Източна Европа).

Във втория лагер е най-честия обект на всевъзможна рецензия ПП-ДБ.
Те съставляват междинната класа, искаща посредством пазарна стопанска система да си обезпечи западен стандарт на живот посредством труд и предприемачество - които единствени съставляват опасност за 20 семейства.

И по този начин - нещата не са толкоз комплицирани за схващане в политически проект, както всеки ден внушават медиите.

Нищо не постанова подпомагане и съдействие сред ПП-ДБ и ГЕРБ с изключение на сериозната геополитическа конюнктура, в която увисна водачът на ГЕРБ. И неговият боязън за оцеляване е най-важната помощ, която демокрацията у нас е получавала след 2007 година. Защото към този момент нищо не е, както преди и е време разделно. Не единствено политическо, а и физическо.
От ПП-ДБ зависи по какъв начин ще се възползва от историческия миг за своята идея да трансформират България, както настояват.

Затова и наемниците на 20-те семейства вият непрекъснато по медиите. От боязън.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР