Евдокия Попадинова изненада малки таланти по време на детски футболен

...
Евдокия Попадинова изненада малки таланти по време на детски футболен
Коментари Харесай

Евдокия Попадинова изненада малки футболни таланти

Евдокия Попадинова изненада дребни гении по време на детски футболен шампионат, провел се в град Хаджидимово. Най-добрата българска футболистка се срещна с малчуганите в ролята си на представител на асоциация “Докосни дъгата “ и дипломат на плана „ Младите хора – бъдещето на България – виновни и дейни “.

Усмихната както постоянно, Евдокия Попадинова беседва с децата и ги окуражи за техните изяви. Увери ги, че усърдните тренировки неизбежно ще им донесат триумф в най-популярния спорт. 24-годишната нападателка на италианския Наполи описа на момчетата и девойките за своите първи стъпки във футбола и насочи значимо обръщение - да не престават да спортуват, да се хранят вярно и да водят здравословен метод на живот, тъй като спортът и здравето вървят ръка за ръка. Петкратната футболистка №1 на България не пропусна да изтъкне пред малчуганите, че на футболния терен, с изключение на успеха, постоянно би трябвало да търсят и другарството. Тя пожела на дребните футболисти да следват фантазиите си и да се трудят крепко.

Евдокия Попадинова, която неотдавна стана част от добротворческата активност на асоциация „ Докосни дъгата “, раздаде куп подписи и не пропусна да се снима с нито едно дете, трансформирайки срещата в същински празник и паметен спомен за бъдещите футболни звезди.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР