Ева Веселинова подготвя собствено предаване и се оглежда за телевизия,

...
Ева Веселинова подготвя собствено предаване и се оглежда за телевизия,
Коментари Харесай

Ева Веселинова обвини директно Гала в лицемерие!

Ева Веселинова приготвя лично предаване и се оглежда за телевизия, където да работи, откакто я изгониха от „ На кафе ” в Нова. Засега тя се устоя с реклами в Инстаграм, само че не крие упоритостите си скоро още веднъж да се върне на екран. Говори се, че се надявала да я вземат в Българска национална телевизия, където в последно време всеобщо прибират безработни водещи, дочу HotArena.

Още щом стана ясно, че Ева Веселинова към този момент няма да работи в „ На кафе ”, на страницата й в Инстаграм заваляха въпроси от почитатели къде ще могат да я гледат оттук насетне. Много от тях оповестиха, че към този момент ще сменят канала, щом по Нова стартира дамското шоу на Гала. Не липсваха и такива, които пожелаха на Русата упоритост бързо завръщане на остарялото й работно място. Но тя побърза да попари очакванията им.

„ Приключих с „ На кафе ”! ”
,

безапелационна е Ева. „ Засега мисля да си умря малко и да поработя върху други планове ”, твърди още тя. Бившата Господарка на ефира не разкри тъкмо какви са тези планове, само че най-вероятно става въпрос за рекламните й контракти, с които от дълго време печели много повече, в сравнение с й заплащат в малкия екран.

Веселинова е едно от най-популярните лица на Нова в обществените мрежи. Тя се радва на над 61 хиляди почитатели в Инстаграм, до момента в който Гери Малкоданска да вземем за пример, която е една от наследниците й при Гала, има едвам 38 хиляди. Благодарение на тази известност водещата от Сливен не може да се оплаче от липса на пари. Но се чака със слизането й от екран почитателите внезапно да намалеят, а това ще се отрази и на нейните доходи. Освен това за Ева е въпрос на чест да се върне триумфално в малкия екран, настояват осведомени.
Според слуховете, Русата упоритост към този момент обмисля собствен личен план, с който ще опита да се върна на дребния екран. Най-вероятно това няма да бъде нормално дамско шоу, а предаване, което обгръща по-широк набор от тематики, в това число обществени и публични, с каквито Веселинова се занимава още преди да влезе в „ Господари на ефира ”. Точно  подобен вид репортажи тя направила усещане на екипа на шоуто преди години и си завоюва място измежду лицата на Нова телевизия, написа " Уикенд ".

Към момента обаче в Нова няма място за Ева.

Тя си търси различен канал, по опция – народен. Шансовете й за Би Ти Ви към този момент не са огромни, само че пък в Българска национална телевизия в последно време вратите са отворени за всевъзможни водещи без ефир. Телевизията приюти Мариана Векилска и Митко Павлов – и двамата са някогашни водещи на Би Ти Ви, които дълго не съумяха да намерят тв ефир. Успехът им най-малко в интернет клони към нулата – Векилска има едвам 1500 почитатели, а Павлов – 3000. Феновете на Ева са в пъти повече и то все такива, които обичат да гледат малкия екран. Блондинката би могла да подсигурява рейтинг даже единствено с появяването си в ефир. Дали обаче ще успее да предложи задоволително положително шоу, с цел да й бъде предоставена тази опция, следва да разберем.

Междувременно Ева даде израз на огорчението от уволнението си от Нова, намеквайки, че е изгонена оттова, тъй като не се е подмазвала. Затова пък се чувствала добре, тъй като съвестта й е чиста.

Тя упрекна непосредствено Гала в двуличие, въпреки и да не я назова поименно.


„ Прямите и откровени хора постоянно носят една характерна и изцяло естествена лекост, с която се носят из живота. Спя умерено вечер, тъй като не съм направила неприятно на никого! Живея живота си по този начин, че да оказвам помощ на колкото мога повече хора. Не се подмазвам, не лицемернича и не се укривам зад маската на дипломатичността. Постигнала съм всичко със лични старания и не дължа нищо на никого, което ми дава голямо успокоение и убеденост. Винаги подобавам с доброта и усмивка даже към хората, които не одобрявам. И най-важното: нося слънцето в сърцето си, а то неизбежно огрява всичко към мен. Ето това е свободата ”, „ жегна ” някогашната си шефка Ева Веселинова. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР