Ева Веселинова отново се върна на остров Санторини, където живя

...
Ева Веселинова отново се върна на остров Санторини, където живя
Коментари Харесай

Ева Веселинова изгря от любимия й остров Санторини

Ева Веселинова още веднъж се върна на остров Санторини, където живя цяло десетилетие, само че този път единствено за отдих. Ексрепортерката на „ Господарите “ не крие, че пътува до Гърция при всяка опция, само че на този стадий не обмисля да се върне още веднъж там.

 

Категорична е, че там гледките са незабравими, а животът на остров дава същинско чувство за независимост, а по отношение на Санторини акцентира, че там е същинска приказка.

 

Припомняме, че преди да изгрее като водеща на дребния екран, тя е живяла точно на острова. Отначало отишла там със фамилията й за малко, само че толкова се влюбила в мястото, че решила да остане. Работила като сервитьорка и продавачка на сувенири, с цел да се устоя, само че на по-късен стадий от живота си сложила по-амбициозни цели и се върнала още веднъж в родината си. Признава, че в Гърция възможностите й да направи тв кариера клонели към нула. 

 

У нас тя се трансформира в най-популярната панелистка на Гала, откакто се раздели с „ Господари на ефира “. Може би обаче малко на брой си спомнят, че тв кариерата й започва в „ Сделка или не “, където отваряше кутии дружно с Румен Луканов. Казано с други думи, тя бе негова асистентка. Звездните за нея мигове пристигнаха на по-късен стадий, само че бременността й я смъкна от екран и до наскоро се занимаваше с близнаците си Борис и Стефания.

Източник Уикенд

Тагове: Ева Веселинова Санторини Гърция близнаци остров
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР