Eва Веселинова не може да преглътне лесно, че вече не

...
Eва Веселинова не може да преглътне лесно, че вече не
Коментари Харесай

Ева Веселинова разкри защо не е в „На кафе“

Eва Веселинова не може да преглътне елементарно, че към този момент не е част от водещите в „ На кафе “. Вчера тя пусна подбрани мнения от почитатели в профила си в инстаграм, в които феновете жалят за нейното неявяване и я поздравяват за положителното показване в предходния сезон на предаването.

Именно през вчерашния ден „ На кафе “ започва новия си сезон с нови водещи, а мястото на Веселинова заеха синоптичките Гергана Малкоданска и Никол Станкулова. По този мотив Ева пусна дълъг пост в инстаграм, в които вместо да пожелае триумф на досегашните си сътрудници, избра да изясни какъв брой откровен и непосредствен човек е и по какъв начин останалите хора не могат да й простят това, написа Хотнюз.

„ Прямите и откровени хора постоянно носят една характерна и изцяло естествена лекост, с която се носят из живота. Спя умерено вечер, тъй като не съм направила неприятно на никого! Живея живота си по този начин, че да оказвам помощ на колкото мога повече хора. Не се подмазвам, не лицемернича и не се укривам зад маската на дипломатичността.

Постигнала съм всичко със лични старания и не дължа нищо на никого, което ми дава голямо успокоение и убеденост. Винаги подобавам с доброта и усмивка, даже към хората, които не одобрявам. най-важното: Нося слънцето в сърцето си, а то неизбежно огрява всичко към мен. Ето това е свободата… Или най-малко аз по този начин я разбирам “, философства Ева.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР