Ева Веселинова е готова пак да се подвизава на малкия

...
Ева Веселинова е готова пак да се подвизава на малкия
Коментари Харесай

Ева Веселинова се връща в телевизията

Ева Веселинова е подготвена отново да се подвизава на дребния екран. „ Да, мисля да се върна към специалността си. Аз съм публицист и обичам работата си ”, отговори русокоската на въпрос на обожател в обществената мрежа. Близнаците ѝ Борис и Стефания ще навършат 2 години през април и тя е решила да ги изпрати на детска ясла, с цел да има повече време за себе си.
Веселинова загатна, че към този момент е получила примамливо предложение, само че не разкри от коя медия. Едва ли ще се върне в предаването „ На кафе ”, тъй като е в обтегнати връзки с Гала. Докато работеха дружно, двете русокоски едвам се понасяха и това много им личеше, колкото и да го отричаха.

Малцина знаят, че Ева е публицист по обучение. Навремето тя проби с голи фотоси в „ Плейбой ” и множеството фенове смятаха, че е следващата плеймейтка, набутана в малкия екран. Днес майката на близнаци се отхвърля от предишното си на сексуален модел и дори остро подлага на критика дамите, които се разголват за привличане на внимание. „ Бързо е не запомнила, че и тя е правила същото! ”, цъкат с език критиците в интернет.

Веселинова е магистър по „ Електронни медии ” в Софийския университет. Има и бакалавърска степен в две специалности – „ Журналистика ” и „ Българска лингвистика ". В продължение на 10 години русокоската е живяла на гръцкия остров Санторини със фамилията си, а когато се завърнала в България, решила да се опитва в малкия екран. Колкото и да е необикновено, тя е била шеф „ Новини ” в „ Евроком ” и редактор в несъществуващата през днешния ден телевизия „ Европа ”. През 2014 година я поканили да се причисли към репортерите на „ Господари на ефира ”, а след това и в утринното предаване „ На кафе ”.

Бременността на Ева е смъкна от ефир и през последните 2 години тя се занимаваше главно с децата си. След раждането поизгуби блясъка си и  дълго време не успяваше да върне положителната си форма, само че към този момент е почнала да се вталява, тъй като върви на фитнес. Спазва и хранителен режим - сега пости. Резултатите от напъните ѝ обаче идват постепенно.

Междувременно русокоската стартира да работи и като инфлуенсър. Почти всеки пост в персоналния ѝ профил в инстаграм към този момент е с рекламна устременост.

„ Освен да се грижа за бебчетата, съумявам да се наемам и с разнообразни рекламни акции, само че става постепенно и мъчно . С две дребни деца не е по никакъв начин елементарно да бъдеш пълностоен човек! ”, споделяла е журналистката.

Ева рядко приказва за бащата на Борис и Стефания. Според осведомени той работи в икономическа полиция и не обича да се демонстрира в общественото пространство " Изписаха се какви ли не неистини, само че аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и загадъчен покровител ”, разяснява преди време Веселинова.

Близки до нея настояват, че думите ѝ не са надалеч от истината, тъй като благоверният ѝ е с 2-3 години по-млад от нея и не е милионер, а държавен чиновник, въпреки и почитан. Любимият на Ева се разписвал против заплата от 3500 лв., която скачала до 5-6 бона при разкрити закононарушения и допълните бонуси.

Преди да се запознае с сегашния си сътрудник, русокосата водеща в реалност имала връзка с доста възрастен грък, който дори се радвал и на внуци. Ролята на държанка обаче не я устройвала и се разделили. Точно тогава срещнала и служителя на реда, с който решила да сътвори деца.

Миналата година фамилията се придвижи в ново жилище. Ето какво показа майката на близнаци по този мотив: „ Посрещнах 2023 година в нашия дом! Номад съм по душа и в никакъв случай не съм мечтала за личен дом, само че не щеш ли ми се случи! И да ви кажа почтено, хубаво е! Хубаво е да правиш неща, които са за твоята къща. Да декорираш и да се грижиш за личното си улеснение! А най-хубавото е да обикаляш света, само че постоянно да има едно местенце, което си е твоето! Пожелавам ви постоянно да имате къде и при кого да се прибирате! ”

Веселинова е  разказвала, че с мъжа й сами гледат близнаците и не разчитат на непозната помощ. „ Не мога да оставя скъпите си съкровища на друга жена и се боря самичка. Не ми е елементарно, само че съм щастлива! Получвам най-голямата премия – любовта на тези дребни и почтени създания, за които съм целия свят ”, безапелационна е русокоската.

Ева обича да се хвали, че визията ѝ е изцяло естествена. По думите ѝ нямала потребност нито от силикон, нито от ботокс. Най-голямата ѝ борба във връзка с външния тип е обвързвана с килограмите. Като по-млада тя страдала от хранително разстройство, само че за благополучие, този сложен интервал е към този момент зад тила ѝ. Сега избира да натъртва на потребната храна и да не стига до крайности.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР