Ева Лонгория бе водещ на едно от най-пищните благотворителни събития

...
Ева Лонгория бе водещ на едно от най-пищните благотворителни събития
Коментари Харесай

Познай марката: Роклята на Ева Лонгория

Ева Лонгория бе водещ на едно от най-пищните благотворителни събития на годината - Galobal Gift Gala. Вижте луксозната рокля, с която бе облечена актрисата. Опитайте да познаете нейната марка, а един от правилно далите отговор ще завоюва книга.

постоянно е предвидима в стила си. Да, тя е постоянно елегантна, само че през годините сме я виждали да носи доста сходни рокли. Дали поради ниския си растеж, дали тъй като не обича да опитва, само че актрисата рядко изненадва с стилните си решения.

Но този път е изключение. Като водещ на благотворителното събитие Global Guft Gala, което се организира в Париж, тя трябваше да е неотразима и да е център на внимание. Може би по тази причина и стилистката ѝ Шарлийн Роксбороу Конскър е избрала нещо друго.

 Добави изложение

Асиметричната неясно синя рокля на е с един ръкав, имитиращ полунаметало. Блясъкът от високото деколте нежно прелива в левия ръкав на роклята и ненатрапчиво акцентира извивките.

 Добави изложение

Роклята е част от сбирката висша мода за сезон есен/зима 2021-2022 на известен италиански дизайнер , който търси златната среда сред модерното и обичайното в своите модели.

Изчистената визия на Ева Лонгория бе приключена от първокласни бижута APM Monaco, които са измежду формалните спонсори на събитието. Съвсем разумно, актрисата заложи на непретенциозна прическа - пусната коса на път и непоказен грим - нежно подчертани очи и червило в телесни тонове.

 Добави изложение

 
Познайте марката на роклята на Ева Лонгория:Antonio GrimaldiValentinoDolce & Gabbana
 

Участници:

 Добави изложение В играта могат да вземат участие всички регистрирани консуматори в Rozali.com.
Период:  00:00 часа на  29.11 .2022 година  до 23:59 часа на  05.12.2022 година
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР