Ева е бясна на Бояна, и то не от вчера!

...
Ева е бясна на Бояна, и то не от вчера!
Коментари Харесай

Дъщерята на Шарлопов избухна срещу мащехата си: 5 години след смъртта на татко трябваха, за да се разбере, че не е стока

Ева е гневна на Бояна, и то не от през вчерашния ден!

Успешният предприемач и бизнесмен Стефан Шарлопов умря преди 5 години и половина, само че споменът за него в никакъв случай няма да бъде премахнат в съзнанието на децата му. Най-голямото от тях не може да одобри, че мащехата й има  любовна афера. Бояна Шарлопова, която остана вдовица единствено на 42 година, а сега наподобява на не повече от 32, има полова връзка със своя водач. Двамата даже вървят дружно по почивки, за които се заплаща с парите на покойния Шарлопов.

Втората му брачна половинка Бояна и щерка му от първия му брак Ева си поделиха бизнеса и милионите на Стефан Шарлопов. Двете обаче от дълго време не се схващат, защото вдовицата се опита да вземе цялото завещание на мъжа си, само че в последна сметка се наложи да го раздели с щерка му.

Ева била наясно какви ги прави Бояна с водача си и никак не й било прелестно, че мърсува с парите на татко й. Дори споделила с близки, че най-сетне същинското лице на мащехата й се е посочило. Според щерката на починалия предприемач Бояна в никакъв случай не е обичала татко й, защото двамата имаха разлика във възрастта от към 15 години.

Ева постоянно е намирала мащехата си за златотърсачка и в този момент към този момент може да го каже в прав текст, пише Уикенд.

Припомняме, че Стефан Шарлопов умря през февруари 2018 година ненадейно. Той умря в съня си, откакто нямаше никакви индикации за подобен съдбовен край.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР