Ева Джини е една от най-известните фенки на Интер в

...
Ева Джини е една от най-известните фенки на Интер в
Коментари Харесай

Секси журналистка радва с усмивката и фигурата си

Ева Джини е една от най-известните последователки на Интер в Италия и телевизионна водеща. Тя несъмнено впечатлява с усмивката и фигурата си. Журналистката се радва на близо 100 000 почитатели в Инстаграм, като често споделя любопитни снимки от своето всекидневие. Блондинката работи за “SportItalia " и е фен на фитнеса.

Коя е Ева Джини?

Ева Джини е родена в Маджента на 13 ноември 1993 години. През последната година в университета Ева е на стаж в Интер като редактор и е изпратена в базата Апио Джентиле. Този опит дава ясна посока на кариерата й. Така през 2017 година красивата дама става публицист на свободна процедура.

През същата година тя дебютира като публицист в Sport Mediaset и Premium Sport, а по- късно се премества в Gazzetta dello Sport, по-точно в Gazzetta TV.

Тя интервюира посетители в студиото, грижи се за форматите в обществените платформи, взе участие в събития онлайн от разнообразни спортове и написа публикации както за уеб страницата, по този начин и за самия вестник.

2020 година Ева Джини става професионален публицист. Освен че работи за добре познатата платформа Calcioomercato.com, тя е добре познато лице на канала Sportitalia.

Освен това Ева се завръща в Интер ТВ, където води студиата преди и след мачовете на Интер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР