EuropecentralТезата, че ликвидирането на Путин би спестило на света много

...
EuropecentralТезата, че ликвидирането на Путин би спестило на света много
Коментари Харесай

Полк. Ричард Кемп: Убийството на Путин е възможност

Europecentral

Тезата, че ликвидирането на Путин би икономисало на света доста проблеми и би избавило живота на доста почтени хора, е известно в обществените мрежи, само че към този момент се разисква даже и на политическо равнище.

Бившият пълководец от английската войска полковник Ричард Кемп съобщи, че Западът не би трябвало да изключва опцията Владимир Путин да бъде погубен, написа Daily Mail, съобщи Факти.

Той има вяра, че убийството на Путин може да помогне за спасяването на хиляди животи, тъй че НАТО и западните съдружници не би трябвало да изключват тази опция.

" Осама бин Ладен, ръководителят на Ислямска страна Абу Бакр ал Багдади и командирът на иранската републиканска армия Касем Солеймани представляваха директна опасност за Запада. Всички те бяха убити, с цел да се опълчват на тези закани. Путин е непрекъсната и смъртоносна опасност, която ще остане, до момента в който той е на власт ", споделя Кемп.

Путин може да бъде свален, задържан или съден, само че това, съгласно Кемп, е малко евентуално.

„ Ако се сведе до ликвидиране, това може да бъде неприятно за мнозина, само че животът му няма по-голяма стойност от живота на хиляди хора, които той към този момент е умъртвил в Украйна и другаде и може да убие в бъдеще “ – означи офицерът.

Той също по този начин е уверен, че задоволителен напън върху олигарсите на Путин може да докара до „ дворцов прелом “.

По-рано в ефил американският сенатор Линдзи Греъм прикани за елиминирането на Владимир Путин, добави UNIAN.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР