European Best Destinations е уебсайт за пътуване, посветен на популяризирането

...
European Best Destinations е уебсайт за пътуване, посветен на популяризирането
Коментари Харесай

Пловдив в топ 5 на най-добрите дестинации в Европа за 2022 г.

European Best Destinations е уеб страница за пътешестване, отдаден на популяризирането на културата и туризма в Европа. Създаден през 2009 година, той е един от най-посещаваните сходни уеб сайтове за последните осем години.

European Best Destinations разпространяват повече от 400 дестинации в партньорство с туристически бюра, като основават особено наличие и пътеводители, отдадени на европейските дестинации.

От уеб страницата вършат и тематични публицистични ранглисти въз основа на гласоподаване на група пътуващи. Точно такава е последната им ранглиста, в която дефинират най-хубавите дестинации за посещаване в Европа през 2022 година

Над половин милион пасажери от 182 страни са дали своят вот всред 400 града, с цел да дефинират 20 от за най-хубавите европейски дестинации за 2022 година Интересно да се означи е, че Пловдив заедма четвърто място в класацията на уеб страницата , изпреварвайки градове като Рим, Прага, Виена и Атина.

" Знаете ли, че Пловдив, като се изключи че е една от най-хубавите ви европейски дестинации за 2022 година, е най-старият непрекъснато обитаем град в Европа и един от най-древните в света ", пишат от уеб страницата.

Те акцентират най-големите забележителности на града, като описват, че главен културен център на България, Пловдив справедливо завоюва купата Европейска столица на културата за 2019 година

От уеб страницата не пропущат да упоменат остарелия град на Пловдив, който разказват като най-красивото му украшение - културен феномен, който очарова с красивите си и богато украсени възрожденски къщи.
 Копривщица, Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации и описът с най-хубавите туристически селища в света
Признанието, което получи Копривщица

Повод за горделивост

" Пловдив е градът, в който хилядолетната история, просвета и завещание са в естетика. Древен и безконечен, артистичен и съвременен, вселенски и сантиментален, този град е толкоз вълнуващ и цялостен с живот ", приключват описанието от European Best Destinations.

Ето и по какъв начин наподобява топ 20 на най-хубавите дестинации за посещаване в Европа през 2022 година
Любляна, Словения Марбейа, Испания Амиен, Франция Пловдив, България Лювен, Белгия Орадея, Румъния Лондон, Великобритания Неймеген, Нидерландия Лахти, Финландия Истанбул, Турция Амалфи, Италия Прага, Чехия Рим, Италия Бавария, Германия Атина, Гърция Клоунакилти, Ирландия Виена, Австрия Люцерн, Швейцария Грац, Австрия Крит, Гърция
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР