Euronews Tech Talks: Ще станат ли някога блокчейн технологиите мейнстрийм?

...
Подкастът разкрива големите въпроси, оформящи цифровия пейзаж на Европа. - Авторски
Коментари Харесай

Подкастът разкрива големите въпроси, оформящи цифровия пейзаж на Европа. Подкастът разкрива големите въпроси, оформящи цифровия пейзаж на Европа. - Авторски права Euronews Tech Talks от Публикувано на 09/08/2023 - 09:00

В този епизод с въпроси и отговори на #TechTalks на Euronews се озоваваме в Авиньон по време на един от най-важните театрални фестивали в света, питайки публиката какво знае за... блокчейна.

Ако всички процеси са толкова тайни и защитени, как можем да гарантираме, че блокчейнът не се използва незаконно? С какво се конкурира блокчейн? Каква е целта на Web 3? И колко замърсяват блокчейн технологиите?

РЕКЛАМА

Нашият екип посети един от най-големите театрални фестивали в Европа, Festival d'Avignon, и се възползва от международната му атмосфера, за да пита и да отговаря въпроси, докато изследвате блокчейн през театъра. Моля, заемете мястото си и се насладете на нашите интригуващи разговори.

През последните три епизода екипът на Euronews Tech Talks навлезе в света на блокчейн от европейска гледна точка.

Искате ли за да научите за Web 3 и NFT и да разберете защо са от съществено значение или се интересувате от откриването на европейската крипто долина и ирландската мина на биткойн?

Мога ли да плащам данъците си с биткойн? Това е швейцарският кантон, от който крипто каца в Европа. Блокчейн отвъд биткойн: Какво представляват Web 3 и NFT и всъщност имаме ли нужда от тях?

Предишните епизоди на Euronews Tech Talks също изследваха важни въпроси за бързия растеж на генеративния AI.

Можете да слушате подкаст поредицата тук.

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР