Еуфорията сред феновете на Ливърпул след знаменитата победа с 4:0

...
Еуфорията сред феновете на Ливърпул след знаменитата победа с 4:0
Коментари Харесай

Кметът на Дупница отиде на работа с фланелка на Ливърпул

Еуфорията измежду почитателите на Ливърпул след популярната победа с 4:0 над Барселона не знае граници. Кметът на Дупница Методи Чимев, който е най-запаленият последовател на " алените " в околията, изкара половин работен ден през днешния ден с фланелка на обичания тим, отпразнувайки класирането за край в Шампионската лига. Чимев постави и специфична шапка с емблемата на клуба, подарена му от Спортист №1 на Дупница за 2018 година Доброслав Радев. По-късно единствено професионалните задължения и настоятелен срещи накараха градоначалника още веднъж да облече костюм.

В кабинета си Чимев бе посетен и от различен " болен " почитател на Ливърпул – кметът на сeло Бистрица Кирил Огненски, също снабден от глава до пети с продукти на „ алените “, а тематиката на диалог естествено бе една – успеха над каталунците. Двамата си пожелаха Мохамед Салах, Роберто Фирмино, Садио Мане и компания за шести път да изкачат мърсисайдци на върха на европейския футбол.

" Методи Чимев в действителност е върл почитател на Ливърпул. Знае всички песни на агитката от " Коп " наизуст и не пропуща най-малко един път годишно да гледа мач на " Анфийлд ". Естествено другата му футболна пристрастеност е тимът на Марек ", издадоха го негови близки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР