Еуфорията на Хърватия срещу прагматизма на Франция. Това ще бъде

...
Еуфорията на Хърватия срещу прагматизма на Франция. Това ще бъде
Коментари Харесай

bTV прогнозира: Френският прагматизъм пред хърватската еуфория

Еуфорията на Хърватия против прагматизма на Франция. Това ще бъде конфликтът за международната купа тази неделя в Москва. Прогнози към този момент валят от всички страни. А специалистите на bTV дадоха своята.

Според Борис Касабов и Валери Генов – водещите на онлайн плана „ На пай пас” – везните клонят в интерес на „ петлите”. Те имат шанса да се качат на върха за повторно след 1998 година, до момента в който „ шахматистите” са устремени към първия успех на тим от Балканите.

„ Фаворит е Франция, най-много поради практичния и доста разумен футбол. Без да блестят и да се вършат на дрийм тийм, в техния лагер очевидно са си извлекли поуките от 2016 година, когато изпуснаха европейската титла”, акцентира Генов в предаването „ Тази сутрин”.
Хърватия е на край! Англия се прибира вкъщи, купата - не (ГАЛЕРИЯ) „ Ватрените ” победиха „ Трите лъва ” с 2:1 след продължения
„ Сега тимът като че ли е по-скромен отпреди 20 години. Нито един път те чух селекционерът Дидие Дешан да приказва за купа - постоянно е овладян, държи страстите в себе си. Казано на всекидневен език - тимът на Франция не е надут”.

Същите упования има и Касабов. „ Мислех, че устремът на Хърватия ще свърши още на полуфинала. И не тъй като отборът е по-малко първокласен от Англия, а тъй като доста им се насъбра. Хърватите изиграха три продължения, което сумарно е 90 минути – цялостен един мач повече. Хубавото е, че футболът спечелва, тъй като до финала стигнаха тимовете с доста съществени характерности.”

„ Англия имаше голямо предпочитание, само че явно отстъпваше при боравеното с топката. Те имаха два удара във вратата - гол и избита от голлинията топка”.

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР