Еуфория и гордост в Търговище - родния град на сребърната

...
Еуфория и гордост в Търговище - родния град на сребърната
Коментари Харесай

Еуфория и гордост в родния град на Костадинова

Еуфория и горделивост в Търговище - родния град на сребърната медалистка Антоанета Костадинова. Баща ѝ Николай Бонев, който се грижи и за нейните оръжия, не скри насладата си от триумфа - първия орден за България в олимпийската спортна пукотевица от 2004 година насам.

" Първо съм горделив, че ми е щерка. Второ - че съм българин. От това повече няма какво да се каже. ", разяснява пред bTV бащата на Антоанета - Николай Бонев.

Снимка: Lap.bg

Запитан дали брачната половинка му в действителност не е гледала финала, Бонев удостовери и съобщи, че " финалите не са за всички нерви. "

" Аз също доста мъчно го претърпях, изключително с последния изстрел, който към този момент реши златния орден. Да се надяваме, че ще има още един късмет. Среброто въпреки всичко е нещо, малко са хората, които имат такова от Олимпиада. Както се споделя - който може повече, да отиде той. "

" Доста постоянно, примерно, довежда децата при мен в залата, тя до момента в който тренира. Помагаме доколкото можем. Всеки съгласно опциите си. "

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР