ецата, пътували с катастрофиралия на магистрала "Тракия" сръбски автобус, които

...
ецата, пътували с катастрофиралия на магистрала "Тракия" сръбски автобус, които
Коментари Харесай

6 линейки ще транспортират децата от Стара Загора до Сърбия

ецата, пътували с авариралия на автомагистрала "Тракия " сръбски рейс, които са в положително общо положение, през днешния ден ще отпътуват за Сърбия. Това сподели служебният министър на опазването на здравето доктор Асен Меджидиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Организацията за това е направена тази заран взаимно с министрите на опазването на здравето, на вътрешните работи и на защитата, и с шефа на столичната "Бърза помощ ".

Шест коли за спешна помощ от София, които пътуват към Стара Загора, ще транспортират децата, настанени в болничното заведение там, които са в положително общо положение. С полицейски конвой те ще бъдат превозени до границата, където ще ги чакат коли на "Бърза помощ " от сръбска страна, сподели министър Меджидиев.

Съвместно с Министерството на защитата е проведен рейс за останалите деца, които са настанени в хотела. Към 13:00 рейсът ще тръгне с защита на „ Военна полиция “, а рейс на сръбската страна ще чака децата на границата, сподели още служебният министър на опазването на здравето./Dnes.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР