Ето защо българите ходят на море в Гърция. Какво получаваш

...
Ето защо българите ходят на море в Гърция. Какво получаваш
Коментари Харесай

Ето защо българите ходят на море в Гърция. Какво получаваш за 5 евро?


Ето за какво българите вървят на море в Гърция. Какво получаваш за 5 евро? Шезлонг, два чадъра, две води, домашна лимонада, паркинг…  Всичко това единствено за 5 евро. Новината пристигна от земляк, решил да се включи в дебатите къде е по-добре да почиваме през лятото. Според него колкото и туристите да се пробват да защитят и популяризират нашето Черноморие, то в Гърция в действителност нещата стоят по доста по-различен метод.

Потребителят в „ ТикТок “ с прякор @chichovilyubo споделя какво тъкмо е получил против единствено 5 евро на един от гръцките плажове, които е избрал за ваканцията си това лято, съобщи БЛИЦ

Ето и думите му:

Понеже виждам, че всички родолюбци изясняват, че в Гърция е по-зле, ще ви покажа следното. И на мен ми се желае да вървим по българското Черноморие, само че обстановката е следната.

Тук има шезлонг, чадър, още един чадър, дето индивида ми го постави, с цел да не ми пече на гърба, две води, домашна лимонада и паркинга и за това съм платил 5 евро. Мога да си седнал съм през целия ден. Сега, не е доста крепко по този начин да си седнал съм, само че МОГА и никой няма да пристигна да ми се прави на забавен. Това е ситуацията.

Хората също така са супер приятни. Ние се запознахме, тяхно си е заведението. Супер благи са, поздравяват ни всяка заран и изобщо нищо общо!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР