Ето задкулисието! Това пише в свой коментар Недялко Недялков провокиран

...
Ето задкулисието! Това пише в свой коментар Недялко Недялков провокиран
Коментари Харесай

Ето го задкулисието! Кирил Петков на сладки приказки с „Бай Спас“ Русев

Ето задкулисието! Това написа в собствен коментар Недялко Недялков предизвикан от видеото, на което се вижда по какъв начин Кирил Петков беседва в лобито на хотел със Спас Русев.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Ето задкулисието!

Киро се разположил на една маса с прословутия “Бай Спас ” Русев, скрития необут на Нова и БТВ, един от касиерите на сглобката, препродал Виваком и купил Булсатком.

Какво разискват – дневния ред в новините, цензурата, черните описи?

Айде след това да не се чудим за какво „ самостоятелните “ БТВ и Нова обслужват Политическа партия и Демократична България като партийни стенвестници.

А Киро що бяга като н@сран от Колтуклиева и ПИК и оставя Спас да заплати сметката, откакто Соня го пита за Асен Василев и „ Чаталджа “?

Гледайте шоуто на гузните!

От лобито на столичен хотел!..

Журналистката от ПИК Соня Колтуклиева се натъкна на Кирил Петков и Спас Русев в лобито на „ Гранд Хотел “

Във видеото се вижда, че сега, в който тя се доближава към тях, Кирил Петков скача от стола. Попитан дали съгласно него договорката „ Чаталджа “ е „ кристално ясна “, той изрично дава отговор: „ Да “.

Спас Русев пък декларира, че няма бизнеси у нас и е тук по персонална работа.

По-късно Недялко Недялко разгласява още един коментар. В него той се възмущава на това, че някои медии не са популяризирали видеото:

Нова, Българска национална телевизия и другите мисирки през днешния ден безочливо откраднаха новината на ПИК за задържаната с кокаин чалгарка Диона, без да цитират, без да се базират. Като тяхна авторска вест.

Сега обаче мълчат като мушнати гайди за безусловно скандалното видео на ПИК и Колтуклиева, засекли на една маса Кирил Петков и съмнителния олигарх – схемаджия Бай Спас Русев.

Същите продажни и на процедура държавни малките екрани, подвластни и финансирани от всяко последващо държавно управление, и до през днешния ден не са излъчили видеото от парапета с Киро и Лена.

Представяте ли си, още не смеят!!!

Или присвояват необмислено нашето наличие (ако се касае за някоя безвредна игла, вид Диона), или цензурират нашето наличие, в случай че се касае за някой необут от сглобката, вид Киро Простото.

Казвам ви, България ще дръпне, чак когато се освободят медиите. И изключително похитените малките екрани БТВ, Нова, Българска национална телевизия. Когато се обясни чия благосъстоятелност са, за какво публицистичните им политики са огледални, за какво канят едни и същи събеседници години наред, кой и по какъв аршин написа черните описи с тематики и гости…

Източник: ПИК 

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР