Ето я! Най-сетне! Разбра се коя е мистериозната жена, родила

...
Ето я! Най-сетне! Разбра се коя е мистериозната жена, родила
Коментари Харесай

Ексклузивно: Ето я Кристина, която роди третото дете на Петър Бакърджиев!

Ето я! Най-сетне! Разбра се коя е мистериозната жена, родила преди дни третото дете на Петър Бакърджиев. Знаем, че спортният водещ има двама сина от някогашната си брачна половинка - миската Гергана Гунчева, с която обаче се разведоха преди известно време.



Понеже и двамата не разясниха развода си, мнозина смятаха, че са още дружно и по тази причина новината за третото бебе накара някои да честитят на Гери, че още веднъж е станала майка. Е да, но не! Новороденото момиченце Бориса е от новата жена на Бакърджиев, която също като предходните, несъмнено е хубавица.



Това е Кристина Иванова, която е от Габрово родом, където е приключила Технически университет, а все още учи и финанси в столицата. Както виждаме, Петър си остава познавач на женската красота, а дали с Кристина ще сключат брак, занапред ще забележим.



Припомняме, че Бакърджиев има към този момент два провалени брака - първият му с водещата Виктория Петрова, с която нямат деца... и вторият с Гергана Гунчева. Говори се, че и двата му развода са по негова виновност и по-точно поради това, че не може да си държи панталоните закопчани дълго време...



Дали с Кристина ще се промени, или и тя ще бъде следващата, чудят се в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР