Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Даяна се опълчва на Чарлз в новия филм за принцесата и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Свободни сърца



“Living In The Heart Of Love” е едно от малко познатите части на Rolling Stones , което чак в този момент бива публикувано публично. Песента, записана през 70-те, намира място в новото издание на албума “Tattoo You” във връзка 40-годишнината от музикалната сбирка на английските рокаджии. Черно-бялото видео към парчето е снимано в Париж, а в фрагментите виждаме една дива нощ в града на любовта в композиция с фрагменти от остарели клипове на групата. С акцент върху Чарли Уотс, те отдават респект на барабаниста, който умря това лято.

Розови очила



Ако и вие като по-голямата част от човечеството не сте почитател на понеделниците, имате потребност от новата ария на Imagine Dragons . Третият сингъл от албума им “Mercury – Act 1”, излязъл по-рано този месец, се споделя “Monday” и ни провокира да погледнем този ден от седмицата като нова опция. Видеото може би е най-нетипичното за групата до момента, само че настрана от хумора, ни кара да се съгласим, че си коства да танцуваме изключително когато светът на открито е полудял .

Любов от минал живот



Дара Екимова продължава да се отличава, правейки музика с усет. Новата ѝ ария, озаглавена „ Последен мирис “ , споделя за обич отвън времето и пространството, а по текста и музиката за следващ път работи с Искрата . Последният кадър подсказва, че това е предистория на предходното ѝ парче „ Война “, режисирано още веднъж от Бойко Щонов , който тук смесва действителност с магия.

КИНО

Семейството на първо място



Новата роля на Том Ханкс е на уединен мъж, който се укрива дружно с кучето си, откакто Земята е потърпевша от мощен безоблачен удар. С помощта на изобретен от него робот, той се насочва на рисково странствуване, с цел да откри нов дом за себе си и своето ново семейство . Въпреки постапокалиптичната си атмосфера филмът на Мигел Сапочник (един от режисьорите на „ Игра на тронове “) дава обещание да бъде трогателна история за силата на човешкия дух и обичта към най-близките . Дали „ Финч “ ли оправдае упованията, ще разберем от 5 ноември в платформата Apple TV+.

Връщане към себе си



Първият по-дълъг филмов откъс на „ Спенсър “ към този момент е тук и демонстрира малко позната страна на принцеса Даяна – нежна, сломена и безусловно тропваща по масата против брачна половинка си. Филмът на Пабло Ларен наблюдава един съдбоносен уикенд през декември, когато тя осъзнава, че бракът ѝ с принц Чарлз е жертван, а Даяна би трябвало да поеме по нов път . В ролята на най-обичаната принцеса е Кристен Стюарт , чието осъществяване критиците дефинират като „ неизмеримо “ и надали ще остане неусетно по време на идния сезон на премиите. За страдание обаче, премиерната му дата у нас още не е ясна.

Повелителят на котките



„ Електрическият живот на Луис Уейн “ споделя за английския художник от заглавието, прочут най-много с невероятните си картини на котки, които той изобразява с страсти и държание на човешки същества. С годините обаче психическото му положение се утежнява, като съгласно някои той страда от шизофрения, само че други отхвърлят това изказване. В очарователно чудатия облик на илюстратор и грижлив брат, изхранващ пет сестри , влиза Бенедикт Къмърбач , а като гувернантката, а по-късно и брачна половинка на художника взе участие Клеър Фой . Филмът излиза на 5 ноември в Amazon Prime Video, а в случай че и вие обичате котки и английски филми, които топлят като прегръдка, прибавете заглавието в листата си.

ОЩЕ

Магията на модата



Модна къща Christian Dior разкрива великолепието си в изложбата „ Дизайнерът на фантазиите “ , която продължава в Бруклинския музей до 20 февруари 2022 година Над 200 творби висша мода , основани през повече от 70-годишната история на марката, са в компанията на фотоси, скици, аксесоари и още произведения, разкрити по извънреден метод сред стените . Атриумът на музея е трансформиран в приказна градина, подчертаваща магичната страна на модата – такава, до каквато всеки си заслужава да се допре.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР