Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Том Харди неразпознаваем като Ал Капоне, музикалната молитва на пет световни звезди и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Световно предизвикателство



Кели Кларксън изненада с новия си сингъл “I Dare You” , който има цели пет версии с дуети на разнообразни езици . Освен обособените записи, певицата показа и вид, който сплотява всички задгранични реализатори , работили по плана: Заз (на френски), Фауза (арабска версия), Блас Канто (испански), немското дуо Glasperlenspiel (немски) и Мая Бускила (на иврит) . Кели разказва сингъла като най-трудния план, по който е работила, само че да откри песента с перфетното обръщение, което да сплотява всички по света, е сбъдната фантазия: „ Надяваме се, че всеки се свързва с песента и избира любовта вместо страха. Предизвиквам ви. “

Ако любовта беше спорт



За страдание, Сам Смит отсрочва издаването на новия си албум за по-късно тази година, само че това не пречи да ни сервира идващ сингъл от него. “I’m Ready” е общо парче с Деми Ловато , с която приканват в никакъв случай да не се отхвърляме от правото на обич, която заслужаваме. В клипа, окъпан в светлини като от 80-те, двамата са първенци от олимпиада, включваща и мил кралици.

Бащина любов



Макар предходната седмица да си отреди място в Плейлиста (припомнете си тук ), с новото си видео Джереми Ренър още веднъж заслужи да бъде включен тук. Песента “Best Part of Me” е отдадена на 7-годишната му щерка Ава , която виждаме и в черно-белия клип. Видеото е прочувствено както поради фрагментите с нея, по този начин и поради прочувствената изповед на артиста, неговата любов и скрупули като татко.

КИНО

Да пренапишеш историята



Продуцентът и сценарист Райън Мърфи („ Клъцни/срежи “, „ Американска престъпна история “) още веднъж превзема дребния екран, този път по Netflix от 1 май. Новото от него се споделя „ Холивуд “ – минисериал от 7 епизода, които ни връщат в Златната епоха на Ел Ей след Втората международна война. Сред актьорското съзвездие се подреждат Дарън Крис, Джим Парсънс, Куин Латифа и други, а разнообразието от герои демонстрира несправедливите ориси зад кулисите , белязани от дискриминация по пол, раса и половост, на инат на която всички те са решени да съумеят.

Залезът на един мафиот



Не е ясно по кое време тъкмо през 2020 ще излезе дълго чаканият филм с Том Харди като Ал Капоне , само че най-малко към този момент разполагаме с първи филмов откъс. В него виждаме английския артист с изтощен взор и положително количество грим, трансформирало го в мафиота, който се намира в залеза на силите си . Сюжетът на „ Капоне “ наблюдава „ най-прословутия американски разбойник “ след единадесетгодишен престой в пандиза, когато предишното стартира да го преследва, а ново следствие го заплашва .

Семейни проблеми



Когато майка им умира, брат и сестра са принудени да се сближат, до момента в който извършват последното предпочитание от нейното наследство. Филмът “Braking For Whales” ни среща с Том Фелтън , който помним най-много като Драко Малфой от „ Хари Потър “, само че тук е положителното момче Брендън, който дружно със сестра си Стар (Тамин Сурсок) има за задача да разпилян праха на своя родител...в тялото на кит . Пътешествието до Тексас ще ги върне обратно към предишното, с цел да се помирят освен един с различен, само че и поотделно със себе си.

ОЩЕ

Петзвездно обръщение



Мащабният концерт, проведен от придвижването Global Citizen и Световната здравна организация в чест на медицинските служащи в изискванията на Covid-19, сплоти едни от най-големите имена от международната музика и шоубизнес . По време на осемчасовото лъчение One World: Together At Home събра включвания от десетки домове, а едно от най-запомнящите се осъществявания сплоти пианиста Ланг Ланг, Лейди Гага, Джон Леджънд, Селин Дион и Андреа Бочели с песента “The Prayer” , записана от последните двама в дует преди 21 години.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР