Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри

...
Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри
Коментари Харесай

Анди Гарсия в латино версия на „Бащата на булката“ и още

Ето я ежеседмичната доза нови музикални части и кино филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Без грижи



Саундтракът на „ Топ Гън: Маверик “ се оказва още edna причина да чакаме премиерата на кино лентата на 27 май. След трагичната балада на Лейди Гага “Hold My Hand” () е време за слънчевото “I Ain’t Worried” на OneRepublic. Парчето улавя настроението от плажните кино фрагменти, които виждаме в клипа, и е идеално за припяване през идния нехаен сезон, с цел да си подсещаме да не взимаме всичко толкоз насериозно.

Космическо равнище



Можем да слушаме Керана и космонавтите на repeat по през целия ден и новата им ария не прави изключение. Силният текст на „ Поне за ден “ е дело на самата Керана, в композиция с мощните вокали и кинематографично звучене ни карат да слушаме деликатно всяка дума. Повече от минути галактическо наслаждение, което ни кара да преодолеем желанието да бъдем някой различен и да надигнем пред личните си демони.

Как да я спреш



Последно от Дара Екимова слушахме „ До финален мирис “ (), а първата ѝ ария за тази година се споделя „ Бягам “. 19-годишната изпълнителка продължава със международната визия и звучене с история за непокорност и честност към себе си, основана дружно с Прея и музикалния продуцент Денис Попстоев. В обляните от светлина фрагменти, режисирани от Жоро Пеев, ѝ партнира артиста Калоян Илиев.

КИНО

Отново на Пандора



Не е за поверие, само че 13 години след „ Аватар “, продължението му най-сетне излиза този декември! Мащабната продукция на Джеймс Камерън към този момент си има заглавие – „ Природата на водата “, премиерна дата – 16 декември, и първи публикувани фрагменти. Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уийвър се завръщат в функциите си, а с тях са още Кейт Уинслет, Мишел Йео, Уна Чаплин и още новодошли в поредицата. И въпреки от тийзър филмовия откъс не разбираме доста за сюжета, само че съгласно формалната информация филмът наблюдава животът на Джейк, Нейтири и децата им десетилетие след събитията от първата част – „ неприятностите, които ги следват, до каква степен стигат, с цел да се пазят един различен, борбите, които водят, с цел да останат живи, и нещастията, които понасят “.

Нещо ново, нещо остаряло...



„ Бащата на булката “ получава следващия си римейк (освен комедията със Стив Мартин от 1991 година, има версии от 1950 и 1961 г.), само че този път в центъра е латино семейство в Маями. Анди Гарсия и Глория Естефан са в функциите на Били и Ингрид, които възнамеряват бракоразвод, когато щерка им София (Адриа Архона) ги изненадва, че ще се дами. Докато са завихрени от подготовката на сватбата и се пробват да одобряват като част от фамилията избраника на щерка си, родителите ще би трябвало да би трябвало да създадат и компромис със себе си в името на своята щерка. До какви занимателни крайности ще стигне обичта към фамилията, ще разберем през юни в HBO Max.

За любовта на непредвидени места



“Cha Cha Real Smooth” ни среща с Андрю – водещ на празненства по случай бар мицва, до момента в който към момента търси себе си след довеждане докрай на колежа. Когато по време на работа се среща с жена на име Домино и щерка ѝ Лола, той стартира работа като детегледач на тийнейджърката с аутизъм, а връзките му с нейната майка се задълбочават. Трогателната история за съзряване, влюбване и намиране на себе си, която печели премията на публиката от фестивала „ Сънданс “, е по сюжет и постановка на Купър Райф, изпълняващ и основната роля. Партнират му Дакота Джонсън, Лесли Ман, Брад Гарет и други, а филмът излиза на 17 юни в Apple TV+.

ОЩЕ

Гардеробът на Блейк Лайвли през годините



Обичаме стила на Блейк Лайвли, известна освен с функциите си, само че и с безпогрешния си усет към модата. Затова и когато актрисата бе новият посетител на Vogue, който споделя за „ Своя живот във визии “ (рубриката “My Life In Looks”), в действителност сме учудени, че това не се е случило към този момент по-рано. Съвсем неотдавна тя ни възхити от аления килим на МЕТ Гала (), а повече за пътя от първия ѝ филм „ Сестринството на пътуващите панталони “ от 2005 година до този май, гледайте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР