Ето това е причината за вашата умора!Ние всички знаем, че

...
Ето това е причината за вашата умора!Ние всички знаем, че
Коментари Харесай

Признаци, че близки и колеги изсмукват вашата енергия

Ето това е повода за вашата отмалялост!

Ние всички знаем, че всеки има свои лични благоприятни условия за сетивно усещане. Някой има чудесно зрение, различен – не толкоз. Някой има отличен слух, а различен е ням. Същото важи и за енергийната сензитивност, или както я назовават, „ Шесто възприятие “.

В светът всичко е заобиколено от вибрационни сили. Някои от нас ги усещат, те могат да кажат по кое време са мощни и по кое време – слаби. Те елементарно вършат разлика сред „ положителни “ и „ неприятни “ трептения.

Но тази свръхспособност имат един минус: хората въздействат върху нашата сила повече, в сравнение с бихме желали. И това е проблем, заради който доста от нас в продължение на месеци се усещат изцедени като лимони, въпреки да нямат никакви здравословни проблеми.

Блогърът и нравствен ментор Андреа Шулман споделя няколко черти, присъщи за хората с висока енергийна сензитивност.

Не е нужно да имате всички тези признаци. Ако имате единствено два или три – вие сте доста чувствителни към вибрационната сила.

1. Дълбока съпричастност.

Често можете да забележите човек с надълбоко енергийно усещане в стая, в която някой е смутен или страда. Енергийно сензитивният човек реагира пръв: хваща го за ръка, прегръща, изслушва.

Такива хора усещат болката на другите (понякога даже физически), тъй че им е елементарно да схванат и да съчувстват на страдащия.

2. Промени в настроението.

Да усещате фините вибрационни сили постоянно значи, че в положителни интервали се чувствате доста добре, а в неприятни – доста зле.

Трябва да имате авариен проект за възстановяване на вибрациите си в неприятните дни.

3. Склонност към пристрастяване.

Енергийно сензитивните хора „ усещат “ доста повече, в сравнение с останалите. За да се избавят от ниските прочувствени съмнения, такива хора могат да стартират да злоупотребяват с алкохол или опиати.

Или да заменят тази болежка с други зависимости: храна, извършване на покупки или хазарт.

4. Виждат същността на индивида.

Това е доста потребна функционалност, която съвсем не оставя късмет за тези, които са в положение да ви наранят.

5. Най-вероятно сте интроверт.

Не всички енергийно чувствителни хора са интроверти.

Независимо от това, непрекъснатото чувство на страстите и положенията на другите хора изтощават енергийно сензитивните, те се пробват да избягат от всички и да останат сами – с цел да се възстановят и да се съвземат.

Най-често те се усещат изтощени след дълги обществени контакти.

6. Получаване на необясними знаци.

Хората, които са чувствителни към силите, повече от всички други разграничават знаците, които изпраща Вселената. Те са в положение да схванат значимостта на събитията и събитията, които другите биха взели за инцидентни.

Не постоянно е допустимо да се каже с убеденост, че енергийната свръхвъзприемчивост е подарък или проклинание. Всъщност, от една страна, тя оказва помощ да разберем по-добре езика на Вселената, а въпреки това води до чести превъзбуди, а това е доста комплицирано, в случай че не давате рационален излаз за възприятията си.

Ако към този момент смятате, че сте подобен, има техники, които ще ви научат по какъв начин да развивате своите умения и да се справяте с минусите на чувствителността.

На първо място, ще ви бъде потребно всичо, които може да ви развесели или да усили вибрациите на средата, в която се намирате. Лично аз предлагам ежедневна медитация и йога като духовна и физическа процедура.

Второ, обърнете внимание на хората към себе си и не се колебайте да стоите настрани от хора, събития и условия, които тровят положението ви.

Дарът на енергийната сензитивност – това е огромна отговорност. Много е мъчно, а от време на време даже мъчително, непрекъснато да попивате силата на разнообразни хора.

Въпреки това, повярвайте, вие можете да вършите чудеса, просто би трябвало да се научите да управлявате своя подарък. Хората с дълбока енергийна схватливост могат да трансформират света: да водят хората и да бъдат велики лечители и наставници.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР