Ето така обобщи първите си 10 дни в културното министерство

...
Ето така обобщи първите си 10 дни в културното министерство
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Срамен период за националната култура. Корупцията е навсякъде

Ето по този начин заключи първите си 10 дни в културното министерство служебният министър проф. Велислав Минеков. Той съобщи, че се е сблъскал с 15-годишни нерешени проблеми. Срещал се всекидневно с тежко потърпевши в бранша хора. Минеков с горест съобщи, че очевидно до този миг тези диалози не са били вероятни.

" Запознат съм с тези проблеми от дълго време. Влизал съм в Народното събрание с вяра нещо да се случи. Изля се със страшна мощ всичко, което знам. Ще се опитам да събудя положителните планове и към този момент започваме.

По думите му има няколко съществени неточности в предишното. Една от тях е обвързвана с несъвършените закони. Кабинетът на Минеков ще стартира самодейност за смяна на нормативната база. Надеждата е, че идващ парламент ще одобри нещата съществено.

" Надявам се, че когато има парламент, ще ги представим, с цел да се случи това, за което сме мечтали, с цел да унищожим корупцията ", уточни пред bTV проф. Минеков.

Данни за тежки нарушавания в културното ведомство има. Материалите се събирали сами, Минеков не ги търсил. Имал задоволително обстоятелства, които ще бъдат изнесени скоро.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР