Ето така е тръгнал към съда Снимка: БТАСкандална снимка на

...
Ето така е тръгнал към съда Снимка: БТАСкандална снимка на
Коментари Харесай

Бандит от „Килърите“ на път към съда: с пура, бомбе, слънчеви очила и Че Гевара

Ето по този начин е тръгнал към съда Снимка: Българска телеграфна агенция
Скандална фотография на пандизчия стана причина Главна дирекция „ Охрана “ да бъде потърсена за коментар. На кадър, изработен от фоторепортер на Българска телеграфна агенция, се вижда по какъв начин наказаният на доживот Георги Вълев от незаконната група „ Килърите “, е конвоиран до съда в провокационен външен тип. Бандитът е облякъл тениска с облика на Че Гевара, а над нея кожено сако. Обут е в изтъркани дънки. В устата си е захапал пура, носи слънчеви очила и бомбе, изиживявайки се като Дон Корлеоне. Ръцете му са оковани с белезници. 

От отговора на Главна дирекция „ Охрана “ излиза наяве, че през днешния ден Вълев е бил закаран до Административен съд – София област, за показване в съвещание. Затворникът води голям брой каузи против лица, държавни чиновници и разнообразни институции. Заради характера на наложеното му към този момент наказване по отношение на присъединяване му в групата „ Килърите “ е бил защитаван от непоколебим ескорт.

„ Тютюневите произведения и очилата попадат в листата на позволените движимости и предмети, които лишените от независимост имат право да имат и държат у себе си. Пурата в устата на лицето ясно демонстрира демонстративното търсене на провокация и на публично внимание, което характеризира държанието му. И очевидно резултатът в актуалната обстановка е реализиран “, показват от Групово дело „ Охрана “. Оттам прибавят, че на чиновниците на дирекцията е обърнато внимание за по-строго и прецизно осъществяване на отговорностите при сходни обстановки, в които се търси очевидна провокация.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР